Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Pubquiz & spellen in Enschede

Met wie zou jij wel spelletjes willen spelen? Ook alle spelfanaten kunnen terecht in Enschede. Van pubquizzen tot bordspellen en van online games tot een gezellig spellencafé: het kan allemaal in Enschede.

Eetcafe Bij Flip Enschede

Eetcafé Bij Flip

Bij Eetcafé CP kun je ook elke maandagavond meedoen aan hun pubquiz. Ben jij de ster in de fotoronde, de muziekronde of weet jij gewoon de antwoorden op alle vragen?

Lees meer
Molly enschede

Molly Malone

Elke maandag kun je naar Molly Malone voor hun populaire pubquiz (in het Engels). Molly Malone is een echte Ierse pub aan de Oude Markt.

Lees meer
Pimpelaar enschede

De Pimpelaar

De Pimpelaar is zo'n kroeg waar je ouderwets gezellig met je vrienden een biertje kunt drinken. En elke woensdagavond komt daar nog eens gezellig pubquizzen bij.

Lees meer
stonewall enschede

Café Stonewall

Café Stonewall is een (homo)café dat volledig wordt gerund door vrijwilligers. Iedereen is hier welkom. Elke derde vrijdag van de maand is er de 'pubquiz with a gay twist'.

Lees meer
Proeflokaal Belgie Enschede

Proeflokaal België

Oergezellig café aan de Oude markt, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje.

Lees meer
Rocks Enschede

Café Rocks

Iedere eerste zondag van de maand wordt er een muziekquiz georganiseerd bij Café Rocks. Let's Quiz!

Lees meer
Bar Update Enschede

Bar Update

Bar Update is een gezellig studentencafé waar je onder andere ouderwets kunt sjoelen, bordspellen zoals 30-seconds kunt spelen, je vrienden kunt inmaken met een potje Monopoly of lekker zelf de DJ kunt uithangen. Oh en last but not least: je kunt hier bierpong spelen. Update is de ideale plek om gezellig samen af te spreken.

Lees meer
Proeflokaal Belgie Enschede

Proeflokaal België

Ook bij Proeflokaal België kun je spelletjes komen spelen. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd met bijvoorbeeld quizzen. Houd hun kanalen in de gaten voor het meest actuele programma.

Lees meer
Moeke Enschede

Moeke

Sinds kort is het bij Moeke elke woensdag- en zondagavond spelletjesavond! De spelletjesavonden vinden plaats op de bovenverdieping bij Moeke. Wie moet jij weer eens inmaken?

Lees meer
Eetcafe Bij Flip Enschede

Eetcafé Bij Flip

Bij Eetcafé Bij Flip organiseren ze ook regelmatig een bingo. Test jouw geluk en wie weet krijg jij snel een volle kaart!

Lees meer

Daarnaast organiseert Perron 22 regelmatig een speciale hoge hakken bingo voor ladies only. Perron 22 zit aan het bruisende stationsplein van Enschede en je kunt er terecht voor zowel een kopje koffie als een lekker biertje.

Lees meer
Comicasa Enschede

Comicasa

Voor de afwisseling een keer thuis een spelletje spelen? Bij Comicasa vind je de leukste (nieuwe) bord- en kaartspellen. Daarnaast is er voor de liefhebber een uitgebreide collectie funko's, manga's of stripboeken. Even chillen? Ook dat kan met een kopje koffie of thee bij Comicasa.

Lees meer
gameshop twente enschede

Gameshop Twente

Bij Gameshop Twente hebben ze games voor allerlei spelconsoles. Ze staan altijd klaar voor advies en je kunt de spellen gratis testen in de shop. Ook kun je hier oude spellen inruilen tegen iets nieuws. Bij Gameshop Twente weet je zeker dat ze de nieuwste games in huis hebben!

Lees meer