Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Pubquiz & spellen in Enschede

Met wie zou jij wel spelletjes willen spelen? Ook alle spelfanaten kunnen terecht in Enschede. Van pubquizzen tot bordspellen en van online games tot een gezellig spellencafƩ: het kan allemaal in Enschede.

Molly Malone Pubquiz Enschede

Molly Malone

Elke maandag kun je naar Molly Malone voor hun populaire pubquiz (in het Engels). Molly Malone is een echte Ierse pub aan de Oude Markt.

Lees meer
Pimpelaar enschede

De Pimpelaar

De Pimpelaar is zo'n kroeg waar je ouderwets gezellig met je vrienden een biertje kunt drinken. En elke woensdagavond komt daar ook nog eens een kleinschalige gezellige pubquiz bij.

Lees meer
Stonewall pubquiz

CafƩ Stonewall

CafƩ Stonewall is een (homo)cafƩ dat volledig wordt gerund door vrijwilligers. Iedereen is hier welkom. Elke zondagmiddag is er de 'pubquiz with a gay twist'.

Lees meer
Proeflokaal Belgie Enschede

Proeflokaal Belgiƫ

Bij Proeflokaal Belgiƫ speel je elke 1e dinsdag van de maand mee met de pubquiz.

Lees meer
Bar Update

Bar Update

Bij Bar Update worden voornamelijk pubquizen voor studenten georganiseerd.

Lees meer
Bar Update Enschede

Bar Update

Bar Update is een gezellig studentencafƩ waar je onder andere ouderwets kunt sjoelen, bordspellen zoals 30-seconds kunt spelen, je vrienden kunt inmaken met een potje Monopoly of lekker zelf de DJ kunt uithangen. Oh en last but not least: je kunt hier bierpong spelen. Update is de ideale plek om gezellig samen af te spreken.

Lees meer
Proeflokaal Belgie Enschede

Proeflokaal Belgiƫ

Ook bij Proeflokaal Belgiƫ kun je spelletjes komen spelen. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd met bijvoorbeeld quizzen. Houd hun kanalen in de gaten voor het meest actuele programma.

Lees meer
Moeke Enschede

Moeke

Bij Moeke heb je keuze uit een kast vol spelletjes. Elke laatste zondag van de maand organiseren zij een muziekbingo en is er voor de kleintjes een keer per maand kindermiddag op zondag..

Lees meer
Bij Flip Pubquiz 2

EetcafƩ Bij Flip

Bij EetcafƩ Bij Flip organiseren ze ook regelmatig een (muziek-)bingo. Test jouw geluk en wie weet krijg jij snel een volle kaart!

Lees meer
Proeflokaal Belgie Enschede

Proeflokaal Belgiƫ

Elke 3e dinsdag van de maand is er een gezellige muziekbingo bij Proeflokaal Belgie.

Lees meer
jansen janssen enschede

Jansen en Janssen

Laat je horen! CafƩ Jansen en Janssen organiseert elke laatste woensdag van de maand een karaoke bingo.

Lees meer
Comicasa Enschede

Comicasa

Voor de afwisseling een keer thuis een spelletje spelen? Bij Comicasa vind je de leukste (nieuwe) bord- en kaartspellen. Daarnaast is er voor de liefhebber een uitgebreide collectie funko's, manga's of stripboeken. Even chillen? Ook dat kan met een kopje koffie of thee bij Comicasa.

Lees meer
gameshop twente enschede

Gameshop Twente

Bij Gameshop Twente hebben ze games voor allerlei spelconsoles. Ze staan altijd klaar voor advies en je kunt de spellen gratis testen in de shop. Ook kun je hier oude spellen inruilen tegen iets nieuws. Bij Gameshop Twente weet je zeker dat ze de nieuwste games in huis hebben!

Lees meer