Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Redactie

Maak kennis met onze bloggers! Ze inspireren je graag over de leukste evenementen, hipste hotspots en bijzondere adresjes in en om Enschede.

Marloes

Marloes van inspiratieplatform VETTT

VETTT.nl is als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die de tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Zoë

Zoë Haas

Zoë is geboren en getogen in Losser. Ze woont sinds kort in het centrum van Enschede, waar ze geniet van de bruisende stad. Ze studeert International Business aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Romée

Romée Knobben

Romée is geboren en getogen in Enschede. Ze studeert Commerciële Economie & Ondernemerschap in Hengelo en loopt stage bij Enschede Promotie.

Oumnia

Oumnia Guigui

Ellis

Ellis Middelkamp

Ellis is geboren in Nijverdal, maar komt als sinds haar jeugd veel in Enschede. Nu brengt ze veel tijd in de stad door voor haar werk. Ze houdt van rondslenteren in de stad, probeert alle must do’s zelf uit en houdt van de positieve sfeer in Enschede!

Ellen

Ellen Engbers

Ellen is geboren in Ootmarsum, maar al ruim 13 jaar aan Enschede verbonden door studie en werk. Alle ins en outs van de stad zijn haar bekend en ze brengt dit met liefde aan jullie over. Daarnaast is ze moeder van Bram (4) en Julian (2).

Gabriella

Gabriella Özcelik

Gabriella is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Travel and Hospitality in Enschede en loopt stage bij Enschede Promotie. Ze houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken.

Eric

Eric Venohr

Sabine

Sabine

Janna

Janna van reisblog jannakamphof.nl

Verstopte cafés, overnachten op een bijzondere plek en tips van locals: op Jannakamphof.nl vind je ideeën en tips voor microavonturen en bewust reizen.

Daphne

Daphne van inspiratieplatform VETTT

VETTT.nl is als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die de tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Thamar

Thamar Weerts

Thamar is vier jaar geleden uit Rotterdam verhuisd naar Enschede voor haar studie en loopt nu stage bij Enschede Promotie. Ze is dol op de nog vele onbekende plekjes en gaat graag op ontdekkingsreis.

Andi

Andi von Travelisto

Jessica

Jessica von Yummytravel

Jessica Niedergesäß aus Mülheim an der Ruhr bloggt auf ihrer Seite Yummytravel über ihre kulinarischen Reiseabeneuer. Bei ihrem Besuch in Enschede hat sie die kulinarischen Höhepunkte der Stadt einmal ganz genau unter die Lupe genommen.

Sonja

Sonja Bruns

Sonja brengt je op enthousiaste wijze de leukste hotspots en inside tips van Enschede. Als Duitser in Nederland ontdekt ze de kleine, maar subtiele verschillen tussen de buurlanden en laat ze zien waarom we allemaal zo van Nederland houden.

Maren

Maren Becker

Maren studeert Duits en Neerlandistiek in Münster. Op de leeftijd van zes jaar kwam ze voor het eerst naar Enschede. Ze heeft deze stad echter pas tijdens haar stage leren kennen. Sindsdien is ze enthousiast over de bruisende stad, de grote diversiteit en vooral over de positieve sfeer in Enschede!

Bo

Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Nadja

Nadja Hanterink

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (2).

Marscha

Marscha Nijhuis

Marscha is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Oriëntaalse Talen en Communicatie in Maastricht en loopt stage bij Enschede Promotie.

KidsProof.nl

KidsProof.nl

KidsProof is een website die sinds 2012 tips en inspiratie voor kidsproof-uitjes & -adresjes biedt aan ouders, grootouders en oppassen. Je ziet hun tips regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School. Kidsproof.nl is de best bezochte site in Nederland als het gaat om kidsproof locaties.

Ingrid

Ingrid Bosman

Ingrid Bosman is freelance journalist en tekstschrijver.

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer