Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Redactie

Maak kennis met onze bloggers! Ze inspireren je graag over de leukste evenementen, hipste hotspots en bijzondere adresjes in en om Enschede.

Renée Meijer

Renée

Renée is geboren en getogen in Glanerbrug. Ze vindt het heerlijk om de stad in te gaan om daar te shoppen en een hapje te eten. Ze studeert Commerciële Economie aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Vettt Nl Logo

Marloes van inspiratieplatform VETTT

VETTT.nl is als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die de tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Fotoooo

Zoë

Zoë is geboren en getogen in Losser. Ze woont sinds kort in het centrum van Enschede, waar ze geniet van de bruisende stad. Ze studeert International Business aan het Saxion en loopt stage bij Enschede Promotie.

Romée Knobben

Romée

Romée is geboren en getogen in Enschede. Ze studeert Commerciële Economie & Ondernemerschap in Hengelo en heeft stage gelopen bij Enschede Promotie.

Ellis

Ellis Middelkamp

Ellis brengt veel tijd in de stad door voor haar werk. Ze houdt van reizen, nieuwe plekken ontdekken en probeert daarom alle must do’s in Enschede zelf uit!

Lizetbeek nl 04062019 51

Ellen

Ellen is geboren in Ootmarsum, maar al ruim 13 jaar aan Enschede verbonden door studie en werk. Alle ins en outs van de stad zijn haar bekend en ze brengt dit met liefde aan jullie over. Daarnaast is ze moeder van Bram (5) en Julian (3).

Img 0912

Gabriella

Gabriella is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Travel and Hospitality in Enschede en heeft stage gelopen bij Enschede Promotie. Ze houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken.

DSC 0940 3 hochk

Eric

Profilbild Sabine

Sabine

Download

Janna van reisblog jannakamphof.nl

Verstopte cafés, overnachten op een bijzondere plek en tips van locals: op Jannakamphof.nl vind je ideeën en tips voor microavonturen en bewust reizen.

Vettt Nl Logo

Daphne van inspiratieplatform VETTT

VETTT.nl is als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die de tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Thamar Weerts

Thamar

Thamar is vier jaar geleden uit Rotterdam verhuisd naar Enschede voor haar studie en heeft stage gelopen bij Enschede Promotie. Ze is dol op de nog vele onbekende plekjes en gaat graag op ontdekkingsreis.

Travelisto Familien Reiseblog

Andi von Travelisto

Jessica Niedergesäß 960X640

Jessica von Yummytravel

Jessica Niedergesäß aus Mülheim an der Ruhr bloggt auf ihrer Seite Yummytravel über ihre kulinarischen Reiseabeneuer. Bei ihrem Besuch in Enschede hat sie die kulinarischen Höhepunkte der Stadt einmal ganz genau unter die Lupe genommen.

Lizetbeek nl 10072019 16

Sonja

Sonja brengt je op enthousiaste wijze de leukste hotspots en inside tips van Enschede. Als Duitser in Nederland ontdekt ze de kleine, maar subtiele verschillen tussen de buurlanden en laat ze zien waarom we allemaal zo van Nederland houden.

Maren

Maren

Maren studeert Duits en Neerlandistiek in Münster. Op de leeftijd van zes jaar kwam ze voor het eerst naar Enschede. Ze heeft deze stad echter pas tijdens haar stage leren kennen. Sindsdien is ze enthousiast over de bruisende stad, de grote diversiteit en vooral over de positieve sfeer in Enschede!

Bo Verhoef - Enschede Promotie

Bo

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Nadja Hanterink

Nadja

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (3).

Foto Marscha

Marscha

Marscha is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Oriëntaalse Talen en Communicatie in Maastricht en loopt stage bij Enschede Promotie.

Logo Kids Proof

KidsProof.nl

KidsProof is een website die sinds 2012 tips en inspiratie voor kidsproof-uitjes & -adresjes biedt aan ouders, grootouders en oppassen. Je ziet hun tips regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School. Kidsproof.nl is de best bezochte site in Nederland als het gaat om kidsproof locaties.

Foto Annabel Jeuring

Ingrid

Ingrid Bosman is freelance journalist en tekstschrijver.