Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Redactie

Maak kennis met onze bloggers! Ze inspireren je graag over de leukste evenementen, hipste hotspots en bijzondere adresjes in en om Enschede.

Ellen

Ellen Engbers

Ellen is geboren in Ootmarsum, maar al ruim 13 jaar aan Enschede verbonden door studie en werk. Alle ins en outs van de stad zijn haar bekend en ze brengt dit met liefde aan jullie over. Daarnaast is ze moeder van Bram (4) en Julian (2).

Gabriella

Gabriella Özcelik

Gabriella is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Travel and Hospitality in Enschede en loopt stage bij Enschede Promotie. Ze houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken.

Eric

Eric Venohr

Sabine

Sabine

Janna

Janna van reisblog jannakamphof.nl

Verstopte cafés, overnachten op een bijzondere plek en tips van locals: op Jannakamphof.nl vind je ideeën en tips voor microavonturen en bewust reizen.

Daphne

Daphne van inspiratieplatform VETTT

VETTT.nl is als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die de tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Thamar

Thamar Weerts

Thamar is vier jaar geleden uit Rotterdam verhuisd naar Enschede voor haar studie en loopt nu stage bij Enschede Promotie. Ze is dol op de nog vele onbekende plekjes en gaat graag op ontdekkingsreis.

Andi

Andi von Travelisto

Jessica

Jessica von Yummytravel

Jessica Niedergesäß aus Mülheim an der Ruhr bloggt auf ihrer Seite Yummytravel über ihre kulinarischen Reiseabeneuer. Bei ihrem Besuch in Enschede hat sie die kulinarischen Höhepunkte der Stadt einmal ganz genau unter die Lupe genommen.

Sonja

Sonja Bruns

Sonja nimmt euch voller Begeistung mit zu den Hotspots und Geheimtipps von Enschede. Als Deutsche in den Niederlanden entdeckt sie die kleinen, aber feinen Unterschiede der Nachbarländer und zeigt euch, warum wir alle die Niederlande so lieben.

Maren

Maren Becker

Maren studeert Duits en Neerlandistiek in Münster. Op de leeftijd van zes jaar kwam ze voor het eerst naar Enschede. Ze heeft deze stad echter pas tijdens haar stage leren kennen. Sindsdien is ze enthousiast over de bruisende stad, de grote diversiteit en vooral over de positieve sfeer in Enschede!

Bo

Bo Verhoef

Bo is zeven jaar geleden vanuit het pittoreske Renkum naar Enschede verhuisd voor haar studie en sindsdien compleet verliefd op de stad. Ze laat je graag zien waarom ze zo dol is op Enschede en waarom jij dat ook zou moeten zijn.

Nadja

Nadja Hanterink

Nadja is geboren en getogen in Enschede en test met liefde de hipste hotspots in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (1,5).

Marscha

Marscha Nijhuis

Marscha is geboren en getogen in Hengelo. Ze studeert Oriëntaalse Talen en Communicatie in Maastricht en loopt stage bij Enschede Promotie.

KidsProof.nl

KidsProof.nl

KidsProof is een website die sinds 2012 tips en inspiratie voor kidsproof-uitjes & -adresjes biedt aan ouders, grootouders en oppassen. Je ziet hun tips regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School. Kidsproof.nl is de best bezochte site in Nederland als het gaat om kidsproof locaties.

Ingrid

Ingrid Bosman

Ingrid Bosman is freelance journalist en tekstschrijver.