Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Printen

Stagiair Tourist Info Shop gezocht

De Tourist Info Enschede Shop speelt een belangrijke rol bij het vervullen van het gastheerschap ten behoeve van bezoekers en eigen inwoners van onze stad.

Stichting Enschede Promotie richt zich op het verder versterken van het imago van Enschede. Onze kerntaak is het formuleren en uitvoeren van het citymarketingbeleid. Daarbinnen valt onder meer de productie en promotie van evenementen, het bevorderen van (dag)toerisme en recreatie, het profileren van het grote aanbod van culturele activiteiten.In onsTourist Info Punt helpen we dagelijks vele toeristen bij hun bezoek aan de stad.

Stagiair gezocht
Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende stageplaats in ons Tourist Info Punt in Enschede? Solliciteer dan nu op deze leerzame stageplek. Je takenpakket zal bestaan uit o.a. het adviseren van toeristen en inwoners over Enschede en Twente. Vanuit onze locatie promoot je de activiteiten en evenementen die worden gehouden in Enschede.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een veelzijdige en zelfstandige meewerkstage, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Het is mogelijk om het hele leerjaar stage bij ons te lopen.

Wat vragen wij van je?
Je bent klantgericht, commercieel, klantvriendelijk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (Duits is een pre). Je wordt blij van het helpen van mensen en om commercieel bezig te zijn. Representativiteit is in deze functie vanzelfsprekend.

Interesse?
Heb je nog vragen? Bel of mail naar Enschede Promotie. Je sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar:
Enschede Promotie
Langestraat 41 A
7511 JD Enschede
Mail: [email protected]