Buitenaanzicht van Openbare toiletten in De Heurne te Enschede - Uit in Enschede

Openbare toiletten in Enschede

In de binnenstad van Enschede vind je op meerdere plekken openbare toiletten. Er zijn toiletten in de Van Heekgarage (neem de trap op het plein, dan vind je de toiletten aan je linkerhand). In het overdekte winkelcentrum De Klanderij (naast Flying Tiger) betaal je een klein bedrag en krijg hiervoor een tegoedbon voor deelnemende winkels binnen De Klanderij terug. Bij Hema en in winkelcentrum Koningsplein (binnen naast de Decathlon) zijn ook openbare toiletten.

Aan De Heurne zijn openbare toiletten (naast Glass & Gifts) met invalidetoilet, familietoilet en kolf- en borstvoedingsruimte. Hier vind je ook gratis tappunt voor drinkwater. Je betaalt een euro en krijgt een tegoedbon van 50 cent voor deelnemende winkels terug.

Toegankelijk sanitair

Voor informatie over toegankelijk sanitair verwijzen wij je graag door naar de website van Gemeente Enschede. Hier vind je uitgebreide informatie over toegankelijkheid in de binnenstad voor mensen met een beperking, waaronder aangepaste sanitaire voorzieningen.

Kolven en voeden

Zoek je een plek waar je even rustig kunt kolven of voeden? Het openbare toilet aan De Heurne heeft een kolf- en (borst)voedingsruimte. Ook bij Prénatal aan het H.J. van Heekplein is een ruimte waar je je kunt terugtrekken om te kolven of voeden.