- Uit in Enschede

Wandelen & Fietsen

Alle routes

Deze routes nemen je mee langs verborgen hotspots en bekende highlights van Enschede. Iedere route heeft zijn eigen thema en met je mobiel in de hand navigeer je moeiteloos als echte local door de stad.

Bekijk hier alle routes
Street art fietsroute Enschede - brug - Uit in Enschede

Unieke kunstwerken

Loop of fiets de Street Art route

Als creatieve stad heeft Enschede prachtige kunstwerken in zowel het centrum als daarbuiten. Ontdek verschillende kunstwerken door middel van de wandel- of fietsroute door de stad en omgeving.

Bekijk de streetart routes

Praktische informatie

Hier vind je alles informatie die je nodig hebt als je wandelend of met de fiets in Enschede bent.

Wandelen en fietsen in Enschede

Enschede, gelegen in het hart van Twente, is een waar paradijs voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Met uitgestrekte groene landschappen, schilderachtige paden en een bruisende binnenstad, biedt Enschede voor ieder wat wils.

Wandelen in Enschede

Wandelaars kunnen genieten van de vele wandelroutes die Enschede te bieden heeft. Van ontspannende wandelingen in het mooie Volkspark tot avontuurlijke tochten door het glooiende landschap van de Lonnekerberg, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vergeet niet te stoppen bij een van de gezellige cafés onderweg voor een verfrissend drankje.

Fietsen in Enschede

Fietsliefhebbers zullen zich eveneens thuis voelen in Enschede. De stad staat bekend om zijn bruisende binnenstad en omringende groen op 15 minuten afstand. Verken de parken en natuurgebieden in en om Enschede op de fiets en ontdek verborgen schatten.

Of je nu op zoek bent naar rustige wandelingen in de natuur of opwindende fietstochten, Enschede heeft het allemaal.