UEFA Women's EURO 2017

UEFA Women's EURO 2017 (WEURO), oftewel het EK voetbal voor vrouwen, vindt dit jaar plaats in Nederland. Er worden in zeven verschillende steden wedstrijden gespeeld, waaronder Enschede. Er worden niet zomaar wedstrijden in Enschede gespeeld, want de halve finale en finale worden gespeeld in het FC Twente Stadion! Kaarten zijn hier te koop.

Kom op koopzondag 25 juni in de WEURO stemming!

Over 3 weken begint #WEURO2017! Kom koopzondag 25/6 vanaf 12 uur langs op het Van Heekplein en kom vast in voetbalstemming. Je kunt op de foto met de officiële beker en mascotte van het EK voetbal voor vrouwen! Of doe mee aan gave voetbalactiviteiten, win WEURO goodies en ga los op het springkussen. Jij komt toch ook?

Wedstrijden in Enschede

  1. Halve Finale UEFA Women's EURO

    Op 3 augustus wordt om 18:00 of 20:45 de halve finale gespeeld in het FC Twente Stadion. Koop nu je kaarten!

  2. Finale UEFA Women's EURO

    Op 6 augustus wordt om 17:00 de finale gespeeld in het FC Twente Stadion. Koop nu je kaarten!

  3. Fanzone - WEURO 2017

    Kom in de sfeer voor de halve finale en de finale en bezoek de fanzone!

Maak er een echt voetbalweekend van en verblijf in Enschede!

Voetbal combineren met een avondje eten, borrels en slapen? Blijf dan in Enschede overnachten! Je hoeft geen BOB te zijn en kunt echt genieten van de WEURO. Makkelijke keuze toch? Bekijk hier alle mogelijkheden.

WEURO activiteiten in Enschede

Naast de gewone wedstrijden zijn er nog veel meer leuke dingen te doen tijdens WEURO 2017! Volg ons hier en blijf op de hoogte!

Football Friday

Elke week is er op vrijdag op Facebook een speciaal thema waarbij je kans maakt op gratis kaartjes voor een wedstrijd of andere leuke goodies van de WEURO.

Side events

Ook tijdens de aanloop naar het toernooi is er in Enschede veel te doen. Zo zijn er voor basisschoolleerlingen allerlei voetbalactiviteiten zoals een Voetbalfestival en schoolvoetbalfinales. Daarnaast hebben we een speciaal WEURO Keepie Uppie en gatendoek, waar wedstrijdjes mee gedaan worden. FC Twente (Vrouwen) organiseert daarnaast ook nog allerlei activiteiten voor voetbalmeiden. Meer activiteiten zullen in de loop der tijd worden toegevoegd.

Kicky de mascotte in de binnenstad!

Kicky is de toernooi mascotte van het UEFA Women's EURO 2017. Op verschillende momenten tijdens de aanloop naar het toernooi en tijdens het toernooi zelf is ze te zien in Enschede. Houd het Facebookevenement en de Enschede Instagram in de gaten om Kicky te volgen!

WEURO in Deventer

Enschede is niet de enige Overijsselse speelstad van WEURO 2017. Ook Deventer is één van de zeven speelsteden! In Deventer vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. De groepswedstrijden zijn op 18, 21, 24 en 27 juli en de kwartfinale is op 30 juli.

Provincie Overijssel

Ook de Provincie Overijssel is trotse supporter WEURO 2017 in Enschede!