Sus en So Salades Groenten en Fruit

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 17:00
Adres
Korte Hengelosestraat 25, 7511JA Enschede

Sus en So Salades Groenten en Fruit

Sus en So Salades Groenten en Fruit is een nieuwe groente en fruit winkel in het centrum van Enschede met een zo compleet mogelijk groente en fruit assortiment met de nadruk op lekker en vers.

Daarnaast heeft Sus en So dagelijks een uitgebreid assortiment vers gesneden groente- en fruitsalades. Lekker voor bij de maaltijd, als lunch maar ook heerlijk om bij de barbecue te eten. De salades worden vers bereid in de eigen snijkeuken. Tevens zijn er diverse stoofmixen en natuurlijk de handgesneden soepgroenten. Ook is er een ruime keuze in kant en klare maaltijden voor een gemakkelijke avond.

Sus en So's trots zijn de maaltijdsalades. Deze worden à la minute bereidt op wens van de klant, met een ruime keuze aan producten. Dus nooit meer een maaltijdsalade met ingrediënten die je eigenlijk liever niet eet! Een ander nieuw concept is “Groente op maat”. Sus en So heeft verschillende groenten geselecteerd en bieden deze los aan zodat de klant alleen koopt wat nodig is. Gewoon genoeg meenemen en geen restjes meer in de koelkast.