Dameskleding

 1. America Today (Klanderij)

  America Today (Klanderij)

  Adres
  Klanderij 100, 7511 HV Enschede

  America Today vertaalt sinds 1989 de all American campus lifestyle in een breed assortiment van zeer relaxte basics, accessoires en college-klassiekers zoals jeans, T-shirts, sweats, jogging pants en hoodies met karakteristieke logo's, prints en details.

 2. ART ENSCHEDE

  ART ENSCHEDE

  Adres
  Haverstraatpassage 13, 7511 ET Enschede

  De kleur springt eruit, daardoor valt de winkel aan de Haverstraatpassage meteen op. ART Enschede verkoopt specifieke merken met mooie stoffen en aparte prints.

 3. De Snoepwinkel voor Vrouwen

  De Snoepwinkel voor Vrouwen

  Adres
  Haverstraatpassage 35-37, 7511 EV Enschede

  Een lust voor het oog, een feest voor de geest, dat is de smaak van de Snoepwinkel voor vrouwen! Naast avondkleding is er voor vrouwen ook volop te proeven en genieten van de mooiste vintagestukken en new fashion. Van hippe jeans tot warme mantel en van stijlvolle kokerrok tot handknitted vest.

 4. Gerry Weber

  Gerry Weber

  Adres
  Klanderij 57, 7511 HS Enschede

  Gerry Weber is een merk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en service, maar ook aan een stijlvolle manier van kleden.

 5. Kikado

  Kikado

  Adres
  Korte Hengelosestraat 22, 7511JB Enschede

  Mode voor bijzondere mensen en momenten! Naast kleding vind je hier ook tassen en sjaals. Sinds kort kun je er ook terecht voor houten speelgoed.

 6. La Ligna

  La Ligna

  Adres
  Haverstraatpassage 20, 7511 EW Enschede

  Een ruime keus in de leukste damesmode.La Ligna bestaat sinds 1984 en is een positief en energiek merk van Hollandse bodem dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw.

 7. Mango

  Mango

  Adres
  H.J. van Heekplein 55a, Enschede

  Bij deze multiconcept store vind je behalve kleding en accessoires voor de moderne en modebewuste vrouw, ook een eigentijdse collectie voor mannen en kids.

 8. Mevrouw Janne

  Mevrouw Janne

  Adres
  Batjanstraat 22, 7512 EX Enschede

  Mevrouw Janne verkoopt vrolijke jurkjes en andere kleding, maar ook mooie accessoires. Kom naar hartenlust shoppen in een huiselijke sfeer.

 9. Miss Etam

  Miss Etam

  Adres
  Klanderij 82, 7511 HS Enschede

  Of je nu lang bent, een maatje meer hebt of juist niet, bij Miss Etam kan je altijd iets vinden.Miss Etam heeft een historie van meer dan 85 jaar.

 10. Modehuis Arkink

  Modehuis Arkink

  Adres
  Van Loenshof 15, 7511 HE Enschede

  Modehuis Arkink is een begrip in Enschede en omstreken met een breed assortiment aan damesmode. In dé winkelstad van het Oosten is Modehuis Arkink al meer dan 65 jaar gevestigd. In de ruime en overzichtelijke winkel aan het Van Loenshof, presenteren zij een breed assortiment damesmode.

 11. Primark

  Primark

  Adres
  H.J. van Heekplein 90, 7511HN Enschede

  Primark heeft een zeer uitgebreid aanbod van kleding, accessoires, beautyproducten, schoenen, lingerie en huishoudartikelen. Er is voor ieder wat wils: baby´s, kinderen, mannen en vrouwen.

 12. Rosee Fashion & Styling

  Rosee Fashion & Styling

  Adres
  Haverstraatpassage 84, 7511 EZ Enschede

  Met Rosee heeft eigenaresse Hermie een uniek concept gecreëerd. In de collectie zie je haar persoonlijke creativiteit terug en haar kijk op trends en mode.