Jac Hensen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 18:00
Adres
De Heurne 4b, 7511GX Enschede

Jac Hensen

Bij Jac Hensen vind je mannenmode voor iedere man. Of je nu een pak nodig hebt voor je werk, een casual jeans of een goed gesneden overhemd, je vindt jouw outfit met het grootste gemak bij Jac Hensen. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten. Je kunt rekenen op kwaliteit, service, advies én op eerlijke prijzen.

Bij Jac Hensen draait het om mannen en mannenmode. Een passie die in de genen zit, want als authentiek familiebedrijf is Jac Hensen al generaties lang gericht op het kleden van mannen.

Dat doen ze met veel expertise en vakmanschap. Met hart voor de kwaliteit van de materialen en producten. Met persoonlijke aandacht en een deskundig advies. En met een focus op wat de klanten beweegt.

Een betrokkenheid die je terugvindt in de overzichtelijke winkel, waar je naar binnen gaat en zeker weet dat je goed gekleed weer naar buiten komt. Bij Jac Hensen is dan ook alles afgesteld op jouw wensen. Van eigentijdse collecties met de juiste merken en combinaties tot permanent eerlijke en scherpe prijzen.

Kortom: Jac Hensen heeft alles voor mannen!

Je bent van harte welkom in de vestiging in Enschede of in de webshop!