Kleding

 1. De Snoepwinkel voor Vrouwen

  De Snoepwinkel voor Vrouwen

  Adres
  Haverstraatpassage 35-37, 7511 EV Enschede

  Een lust voor het oog, een feest voor de geest, dat is de smaak van de Snoepwinkel voor vrouwen! Naast avondkleding is er voor vrouwen ook volop te proeven en genieten van de mooiste vintagestukken en new fashion. Van hippe jeans tot warme mantel en van stijlvolle kokerrok tot handknitted vest.

 2. Appel en Ei

  Appel en Ei

  Adres
  Marktstraat 10, 7511 GD Enschede

  Sommigen beschrijven winkelen bij Appel & Ei als schatzoeken, anderen als een verslaving. De winkel is gevuld met een constant wisselend assortiment van stijlvolle, eigentijdse merkkleding en accessoires, voor prijzen waar je geen nee tegen kunt zeggen.

 3. 479vintage

  479vintage

  Adres
  Zuiderhagen 37, 7511 GJ Enschede

  Een winkel voor nieuwe en tweedehands vintage kleding, sneakers en accessoires. Ze zijn tevens official dealer van de merken Sailor Jerry clothing and SocksMania (by happy socks) sokken.

 4. Koopjeshuis Mago

  Koopjeshuis Mago

  Adres
  De Heurne 55, 7511GZ Enschede

  Koopjeshuis Mago, de naam zegt het al, staat garant voor koopjes. Hier slagen mannen en vrouwen voor een complete vintage outfit.

 5. Mevrouw Brusse

  Mevrouw Brusse

  Adres
  Kottendijk 68, 7522 BT Enschede

  Mevrouw Brusse is een gezellige ouderwetse winkel in Enschede met een bijzondere collectie van leuke, tweedehands spullen.

 6. Kringloopbedrijf Het Goed

  Kringloopbedrijf Het Goed

  Adres
  Lonnekerbrugstraat 99, 7547 AK Enschede

  In deze gezellige winkel vind je leuke, gebruikte spullen, zoals meubels, kleding, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks.