Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Printen

Zakelijk

Een congres of zakelijke bijeenkomst organiseren? Enschede biedt alles wat u nodig heeft, en meer. Ingebed in het gulle landschap van Twente is de grootste stad van Oost-Nederland congres locatie bij uitstek. Hier vindt u precies het evenwicht tussen reuring, rust en ruimte dat uw evenement tot een succes maakt.

Zo compact als de stad is, zo royaal zijn de voorzieningen. Accommodaties van elke omvang en sfeer. De uitdagende entourage van de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en een sterk ontwikkelde kennissector. Veel verschillende overnachtingsmogelijkheden, waaronder enkele gloednieuwe hotels. Verrassende winkels rondom het gezelligste horecaplein van Nederland. Zoveel aanbod in kunst en cultuur dat een randprogramma zich moeiteloos laat vullen. Een strategische ligging op de as Amsterdam-Berlijn, met een uitstekende bereikbaarheid, ook vanuit Duitsland.

En dat allemaal in de uitnodigende sfeer die Twente eigen is: energiek maar altijd ontspannen. Enschede is een congresstad waar uw gasten de onze zijn. Enschede Promotie wijst u de weg naar alle faciliteiten, levert ondersteunende diensten en adviseert u graag over een programma dat nog lang naklinkt.

De sleutels voor uw succes: drie troeven van Enschede als congresstad.

  1. De prikkelende entourage van een kennissector die van wanten weet. Met de Universiteit Twente (UT) en Saxion Hogeschool Enschede als aanjagers. Zowel de UT als het omringende kennispark met innovatieve bedrijven en spin-offs worden internationaal geroemd om hun vermogen kennis en technologie om te zetten in baanbrekende praktische toepassingen.
  2. De ideale mix van reuring, rust en ruimte. Hoe intensief ook het programma dat u uw gasten voorschotelt, ze hebben altijd volop mogelijkheden om tussendoor op adem te komen en zich weer op te laden. Actief of passief. Met een groep of op eigen houtje. Temidden van het stadse rumoer of in de natuur die altijd onder handbereik ligt. Enschede biedt alles wat je van een stevige stad mag verwachten, maar dan zonder stress.
  3. Een fijne neus voor netwerken. Twente is een regio met een hoge ‘netwerkdichtheid’. Veel (ondernemers)organisaties hebben een lange en rijke geschiedenis. Het netwerken zit ons van oudsher in het bloed. Dat vertaalt zich in een optimale facilitering van uw bijeenkomst. Wij weten wat er bij komt kijken om mensen bij elkaar te brengen in een ontspannen en inspirerende omgeving, gericht op een optimale uitwisseling van informatie en inzichten.