Heerlijk genieten van een saunadag, beauty arrangement of allebei gecombineerd? Dat kan in Enschede. Kijk hier waar je terecht kunt voor een lekker dagje beauty & wellness.

Kom tot rust met een dagje wellness

 1. Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant

  In het bijzondere landhuis Huize Hölterhof kun je heerlijk ontspannen met sauna, wellness en beautybehandelingen. Maak je wellnessuitje compleet met een overnachting en geniet tussendoor van een lekkere lunch of diner.

 2. Beauty en Wellness Bad Boekelo

  Te midden van het Twentse coulisselandschap op een 25 ha. groot landgoed, op steenworp afstand van Enschede, ligt het gastvrije Beauty & Wellness Bad Boekelo.

Boek hier je schoonheidsbehandeling

 1. Bessima Beauty & Wellness

  Bessima’s persoonlijke benadering en behandeling en het intieme karakter van de salon maken dat iedere vrouw zich bijzonder voelt.

 2. Wellness Instituut Sense of Beauty

  In Het Hampshire Hotel - de Broeierd Enschede is Wellness Instituut Sense of Beauty gevestigd. Wellness Instituut Sense of Beauty staat voor …

 3. Glam Skin | Schoonheidssalon & Wax Studio in Enschede

  Glam Skin is een schoonheidssalon in Enschede voor man, vrouw, jong en oud! Tevens is Glam Skin ook een Wax Studio. Je kunt hier terecht voor …

 1. Müfide Hair en Spa

  Alles voor het haar, lichaam en geest onder één dak in deze schitterende AVEDA Lifestyle Salon & Spa!

 2. Pun en Solo Voetenmassage

  Neem een moment, ontspan en rust uit. Je voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze je gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als je …

 3. Sonergie Praktijk

  Sonergie Massage Praktijk in Enschede verzorgt professionele cursussen, workshops en massagebehandelingen aan bedrijven én particulieren.

 4. Beauty Bar 053

  Onder het genot van een hapje en een drankje uw huid, haar en lichaam laten verzorgen door de beste professionals? Dit kan bij Beauty Bar 053.