Lutje Schipholt Hairfashion

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Burg. Edo-Bergsmalaan 4-6, 7512 AD Enschede

Lutje Schipholt Hairfashion

Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en het oosten van Nederland op het gebied van haarmode.

Ben Lutje Schipholt heeft met zijn vakkennis, creativiteit en gedrevenheid een belangrijke bijdrage geleverd aan nieuwe haar-trends in het modebeeld van Enschede. Naast het introduceren van nieuwe trends, heeft Lutje Schipholt Hairfashion zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in verschillende technieken voor het kleuren van haar.

Lutje Schipholt Hairfashion is een echt familiebedrijf geworden, want ook de beide dochters Monique en Claudia zijn er sinds het begin van de jaren '80 werkzaam. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen van hun ouders.

Een waardevolle aanvulling Het team van Lutje Schipholt Hairfashion geeft u een realistische kijk op haarmode, beauty, fashion en lifestyle. Wij zullen uw beste kanten accentueren en daarmee uw natuurlijke schoonheid benadrukken. Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion. Het geheim is dat u samen met ons uitvindt wat bij uw levensstijl past. Uw bezoek aan Lutje Schipholt Hairfashion zal een waardevolle aanvulling zijn op uw uitstraling en zelfvertrouwen, en het allerbelangrijkste is dat u zich er goed bij voelt en er iedere dag van geniet.