Pun en Solo Voetenmassage

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 21:00
Adres
Lipperkerkstraat 480, 7533AP Enschede

Pun en Solo Voetenmassage

Neem een moment, ontspan en rust uit. Je voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze je gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als je aan het werk of aan het sporten bent.

Schoenen zijn ook niet altijd het beste voor je voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen. Bij Pun en Solo Voetenmassage worden je voeten bevrijd van de dagelijkse spanning.Hiervan krijg je weer energie te geven en daarmee ontspan je lichaam en geest.

Werkwijze

Voorafgaand aan de massage krijg je een voetenbad met een scheutje etherische olie. Vervolgens mag je aangekleed plaats nemen op de massagetafel. De masseur neemt plaats aan het voeteneind en behandeld beide voeten uitvoerig. Het kan zijn dat je tijdens of na afloop van de de behandeling warmte, kou, druk, stroming, tinteling, ontspanning, vermoeidheid, lichte pijn, stress of zelfs helemaal niets ervaart. Geen behandeling is hetzelfde en de fysieke, mentale of energetische reactie kan per consult verschillen.