Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant

Adres
Huize Hölterhoflaan 10, 7534 PH Enschede

Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant

In het bijzondere landhuis Huize Hölterhof kun je heerlijk ontspannen met sauna, wellness en beautybehandelingen. Maak je wellnessuitje compleet met een overnachting en geniet tussendoor van een lekkere lunch of diner.

Het prachtige landhuis Huize Hölterhof is prachtig gelegen aan de rand van Enschede, dicht bij natuurgebied Aamsveen. Het werd in 1913 gebouwd in opdracht van Gijs Jannink, de Twentse textielbaron, als zomerverblijf voor de familie Jannink. In 1960 kreeg Huize Hölterhof een bestemming als vakantie- en conferentieoord en later als hotel. Het huis is verbouwd en aangepast aan de eisen van nu, met behoud van originele details zoals oude tegels, lambriseringen en open haarden. Nu is Huize Hölterhof een wellness en hotel-restaurant, waar je heerlijk kunt ontspannen, eten, slapen en beauty behandelingen kunt ondergaan.

Wellness & Beauty

Huize Hölterhof is een wellness en hotel-restaurant, gelegen aan de rand van Enschede, bij natuurgebied Aamsveen. Hier kun je heerlijk ontspannen, eten, slapen en beautybehandelingen ondergaan. **Sauna** Er zijn verschillende sauna’s, zoals een zweedse sauna, een finse sauna, een caldarium van Bentheimer zandstenen of bio-kleurensauna. De infraroodsauna is erg effectief als je bijvoorbeeld reuma, een hernia of sportblessure hebt. De zeeklimaatcabine blaast microscopisch kleine zoutdeeltjes, dit geeft het gevoel van een strandwandeling. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. **Beauty** Op de bovenverdieping is het Huize Hölterhof beatycentrum te vinden. Luxe, lichte kamers en een ontspannen en vriendelijke ontvangst door de gediplomeerde schoonheidsspecialistes en masseurs staan garant voor een heerlijke behandeling. Massages en lichaamsbehandelingen zoals een hotstone massage, gelaatsmassage of sportmassage, maar ook een After Summer, Fall of Winter Treatment zijn mogelijk. Verder kun je een gezichtsbehandeling, manicure of pedicure boeken. Ook epileren en harsen behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, kijk hiervoor op de website.

Hotel

Huize Hölterhof beschikt over een aantal luxe hotelkamers, waar het heerlijk slapen is. Er is tevens een uitgebreide wellness. Hier kun je heerlijk ontspannen, eten, slapen en beautybehandelingen ondergaan. **Hotel** Vanuit de sauna in badjas naar je hotelkamer? Dan kan bij Huize Hölterhof. Er zijn een aantal smaakvol ingerichte hotelkamers, die zijn voorzien van douche, toilet en flatscreen tv. Er zijn diverse arrangementen te boeken. **Restaurant** In het a la carte restaurant Villa Hölterhof, dat niet vanuit de sauna bereikbaar is, kun je heerlijk lunchen of dineren. Op het terras worden ook heerlijke gerechten geserveerd. In het saunarestaurant kun je genieten van heerlijke gerechten van de wellness lunch- of borrelkaart. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, kijk hiervoor op de website.