Glam Skin | Schoonheidssalon & Wax Studio in Enschede

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 18:00
Adres
Hengelosestraat 88, 7514 AK Enschede

Glam Skin | Schoonheidssalon & Wax Studio in Enschede

Glam Skin is een schoonheidssalon in Enschede voor man, vrouw, jong en oud! Tevens is Glam Skin ook een Wax Studio. Je kunt hier terecht voor diverse wax behandelingen.

Glam Skin is een schoonheidssalon en wax studio in Enschede voor man, vrouw, jong en oud!

Met het deskundige advies en de op je huid afgestemde behandeling bereik je verbluffende lange termijnresultaten.

Glam Skin heeft een uniek aanbod in behandelingen en producten. Hierbij wordt gelet op kwaliteit, persoonlijke aandacht en details. Er wordt gebruik gemaakt van onder ander de productlijnen van DermaQuest. Deze bieden een luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid.

Er wordt bij Glam Skin uitsluitend gewerkt met merken die hoogwaardige ingrediënten bevatten en geen irriterende, afsluitende en comedogene werking hebben.

De Glam Skin schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in acne behandeling, Anti-aging, Brazilian & Hollywood wax, bindweefselmassage, huidverbetering, huidverzorging, manuele lymfedrainage, microdermabrasie, microneedling en roseaca. Kijk voor meer informatie over deze behandelingen op de website van Glam Skin.

Tevens verzorgt Glam Skin Make-up applicatie van Jane Iredale, Manicure en cosmetische Pedicure van OPI.

Glam Skin Waxstudio heeft een aanbod van diverse behandelingen zoals de populaire Brazilian wax en Hollywood wax. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Lycon Precision Waxing. Je kunt bij Glam Skin ook terecht om je armen, benen, gezicht en rug te laten harsen.

Meer weten?
Bel gerust naar Glam Skin op 053 430 2876 of maak een afspraak. Volg de meest recente ontwikkelingen op Facebook.