Skicentrum Moser

Skiën en tubing

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 17:00
Adres
Blikkermaatsweg 15, 7546RJ Enschede

Skicentrum Moser

Skicentrum Moser beschikt over drie kunststof skipistes die verschillen in moeilijkheidsgraad. Ook is er een gezellig restaurant.

Bij Skicentrum Moser, gelegen op 't Rutbeek kun je op de borstelbaan (leren) skiën. In groepjes of individueel. Dit kan in de zomer en in de winter.

Tubing Je kent het vast wel, in een grote zwemband, een tube, van de berg af. Bij Skicentrum Moser kan dit ook, van een lange tubingbaan.

Kinderfeestjes Wat is er leuker dan te gaan skiën of tuben met je kinderfeestje? Informeer naar de mogelijkheden.

Restaurant In het restaurant kun je na alle inspanning, heerlijk genieten van lekker eten en drinken.

Skiën en Tubing

Skiën Bij Skicentrum Moser kunnen volwassen en kinderen vanaf 4 jaar oud ski-lessen in een groep te volgen. Ook is het mogelijk om privé-lessen te volgen. Degenen die het skiën al aardig onder de knie hebben, kunnen vrij skiën. Wedstrijdskiërs kunnen hier trainen en aan wedstrijden meedoen.
Tubing Tubing is de nieuwe sensatie voor jong en oud. Glijd in een tubingband de skihelling af. Kies voor Fun Tubing of, als je meer lef hebt, voor Xtreme Tubing.

Kinderfeestje

Skicentrum Jorg Moser is het ideale adres voor een geslaagd skifeestje. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen. Kinderfeesten zijn op afspraak gedurende het gehele jaar (dus ook buiten het winterseizoen) mogelijk.

Bedrijfsfeest | familiefeest | vriendenuitje

Met een groep kun je prima terecht bij Skicentrum Moser. Kies voor skiën, tubing of een combinatie van deze activiteiten met een bezoek aan het klimbos of een survival parcours.
Iets te eten of drinken bij deze activiteiten? Combineer het met een BBQ-, stamppot- of warm en koud buffet-arrangement.