Grolsch Brouwerij Tour

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Brouwerslaan 1, 7548XA Enschede

Grolsch Brouwerij Tour

De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. De typische reclames. Grolsch heeft al ruim vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Wil je alles van Grolsch ontdekken? Je bent van harte welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij.

Bij de unieke Brouwerij Tour loop je onder leiding van een gids door het brouwhuis, zie je waar het bier gefilterd wordt, kom je alles te weten over Grolsch reclames door de jaren heen en sluit je af in een van de cafés waar je van de Grolsch bieren kunt genieten. Je ontdekt veel over de geschiedenis van Grolsch, hoe het bier gebrouwen wordt en waarom de beugelfles zo speciaal is. Een deskundige gids vertelt je de beste Grolsch verhalen.

Waarom brouwt Grolsch met 2 soorten hop? Waarom behoudt Grolsch als enige brouwer in Nederland de beugelfles? Op deze en andere vragen krijg je natuurlijk antwoord.

Na de rondleiding kom je in een sfeervol Grolsch café waar je kunt alle Grolsch bieren kunt proeven. Uiteraard is er ook Radler en frisdrank aanwezig. Jongeren van 12 tot 18 zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Brouwerij Tour boeken Boeken kan online hier​​. Telefonisch boeken is ook mogelijk bij het Ontvangstcentrum van Grolsch via 053-4833290. Voor groepsarrangementen, afwijkende tijden en lunch- en buffet-mogelijkheden kun je het beste telefonisch contact opnemen.