Een kinderfeestje vieren kan prima in Enschede. Er zijn veel verschillende gelegenheden waar je terecht kunt. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn er geschikte feestjes te vinden. Wil je lekker actief bezig zijn? Ga dan zwemmen of lasergamen. Zoek je iets creatiefs? Ga dan schilderen, koken of knutselen. Hier kun je zien waar je terecht kunt voor het vieren van een kinderfeestje in Enschede.

Hier vier je de leukste kinderfeestjes in Enschede

 1. Zwemparadijs Aquadrome

  Zwemparadijs Aquadrome heeft een recreatiebad met twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslag en nog veel meer! Bovendien is er de mogelijkheid om in de zomer ook buiten te zwemmen.

 2. Midgetgolf Enschede

  Midgetgolf in Enschede bij Sensazia, de perfecte invulling van je vrije tijd! Combineer een avond heerlijk wokken met de fun van midgetgolf.

 3. Ballorig

  Een binnenspeeltuin waar je kunt klimmen, klauteren en springen. Dat is overdekt kinderspeelparadijs Ballorig in Enschede.

 4. Kinepolis Enschede

  Kinepolis Enschede is met tien zalen de grootste bioscoop van Oost-Nederland. Reusachtige projectieschermen en overdonderende Digital Surround geluidseffecten plaatsen je midden tussen de actie.

 5. Starworld

  Starworld is dé locatie om je uit te leven! Kom lasergamen (laserquest) of paintballen in de grootste indoorarena van Nederland.

 6. Kook & Ço

  Kookstudio Kook & Ço geeft culinaire kookworkshops voor bedrijven en particulieren.

 7. Smuls

  Bij Smuls kun je koken! In de mooie grote ruimte aan de Walstraat is een professionele keuken met apparatuur, kookgerei en servies. Hier kun je je culinair uitleven.

 8. IJsbaan Twente

  Beleef volop ijspret voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan in Enschede! Dagelijks geopend van oktober t/m maart.

 1. Adventure Twente

  Kijk anders naar de omgeving en ga op avontuur. Breng zonder hedendaagse voorzieningen en technologieën een geweldige tijd door in de natuur. Als volwassene of samen met de kids.

 2. Paintball Warriors

  Paintball is een spannende activiteit die garant staat voor ludieke situaties en veel plezier. Paintball mag daarom niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal dit niet snel vergeten! Een belangrijk onderdeel van paintball is communicatie en samenwerken.