Kinderboerderij de Wesseler

Vandaag geopend van
Vandaag 08:00 - 16:30
Adres
Wesselerweg 15a, 7544RP Enschede

Kinderboerderij de Wesseler

In het zuiden van Enschede ligt Kinderboerderij De Wesseler, waar zowel jong als oud naar hartelust met dieren kunnen knuffelen.

Er leven veel verschillende dieren: van koe tot varken, van ezels tot schapen en geiten, maar ook een paard, konijnen, cavia’s zijn er te bekijken. Deze dieren laten zich stuk voor stuk goed knuffelen. Spelenderwijs raken de kinderen hier vertrouwd met de dieren en de natuur.

Mensen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen waar ze hun energie kwijt kunnen. Een aantal keren per jaar worden er verschillende activiteiten gehouden. Jaarlijks activiteiten zijn: Palmpaasfeest, Schaapsscheerdag, Sint Maarten en Kerstactiviteiten met een heuse “Levende kerststal.”

De Kinderboerderij grenst aan het prachtige Wesselerbrinkpark. Naast wandelen kan er ook gefietst en gepicknickt worden. Na een wandeling door het park van de Wesselerbrink kan er wat gegeten en gedronken worden bij het Pannenkoekenrestaurant “Le Pompidou”, direct naast de kinderboerderij gelegen.