International Event Airport Vliegveld Twenthe

Adres
Vliegveldweg 345, 7524PT Enschede

International Event Airport Vliegveld Twenthe

Event organizers van over de hele wereld krijgen hier alle ruimte voor creativiteit en kunnen ongestoord hun gang gaan.

Met 50 hectare outdoor en 2 hectare indoor, biedt International Event Airport Vliegveld Twenthe meer ruimte dan elke andere evenementenlocatie in Europa. Door flexibel ruimtegebruik en het samen, of juist los van elkaar, kunnen inzetten van de locaties, zijn events van elk formaat bij Vliegveld Twenthe aan het perfecte adres.

PLAYGROUND FOR EVENTS & INNOVATION Event organizers van over de hele wereld krijgen bij ons alle ruimte voor creativiteit en kunnen ongestoord hun gang gaan. Event Airport Vliegveld Twenthe is een magneet voor pioniers die grenzen willen opzoeken. Daarom dagen zij je uit om met jouw events skyhigh te vliegen en los te gaan met innovatieve concepten en hightech ideeën. Van een corporate diner voor 10 gasten in de shelter tot een festival met campingterrein voor 50.000 bezoekers, personeelsfeesten, productpresentaties, beurzen, diners, automotive en outdoor events: het kan allemaal.

DIVERSITEIT: EEN VAN DE GROOTSTE PLUSPUNTEN Hangars, shelters, een verkeerstoren, munitieopslag en bunkers zover je kunt kijken. Het asfalt van landingsbanen versmelt de nieuwste en meest vernieuwende Europese evenementenlocatie met wereldgeschiedenis: een unieke plek waar innovatie voelbaar in de lucht hangt tussen de historische gebouwen.