Zero55

Vandaag geopend van
Vandaag 14:00 - 23:00
Adres
Colosseum 84, 7521PT Enschede

Zero55

ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag en Space Exit.

E-karten
Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Lasertag
Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie.

Space Exit
Daarnaast heeft ZERO55 ook nog Space Exit; 5 verschillende, futuristische, escape rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de Climbing Wall, The Armoury, Laboratory, Lasermaze en VR Racing. Elke room zit boordevol uitdagende opdrachten waardoor echt íedereen actief bezig is!

Doordat ZERO55 ook interessante arrangementen aanbiedt, is het de ideale locatie voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.