Paintball Warriors

Adres
Blikkersmaatweg 15, Enschede

Paintball Warriors

Paintball is een spannende activiteit die garant staat voor ludieke situaties en veel plezier. Paintball mag daarom niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal dit niet snel vergeten! Een belangrijk onderdeel van paintball is communicatie en samenwerken.

Paintball is daarom ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Maar bovenal is paintball gewoon leuk en moet je het een keer gedaan hebben. Paintballwarriors is dé plek in Twente voor een onvergetelijke dag vol actie, spanning en plezier!

Kinderfeestjes

Kinderpaintball is leuk voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Een stoere en leuke activiteit. Er wordt gebruik gemaakt van speciale kinderguns, die minder hard schieten dan de normale guns. Er word ook met kleinere verfballetjes geschoten en ieder kind heeft altijd een masker op zodat gezicht en ogen beschermd zijn. Altijd onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Vrijgezellenfeest

Een speciaal vrijgezellenarrangement is ook mogelijk. De vrijgezel krijgt een hazenpak en er worden speciale spelvormen gespeeld waar de vrijgezel centraal staat.