Roombeek

 1. Architectuur wandeling ('t Gilde)

  Architectuur wandeling ('t Gilde)

  't Gilde organiseert stadswandelingen door Enschede. De stadsgidsen van 't Gilde hebben veel kennis van Enschede en de geschiedenis van deze stad en nemen je graag mee door de binnenstad van Enschede.

 2. Rondleiding Roombeek (Huis van Verhalen)

  Rondleiding Roombeek (Huis van Verhalen)

  Adres
  Roomweg 165c, 7523 BM Enschede

  De wijk Roombeek kent een heel speciale geschiedenis. Ambassadeurs van het Huis van Verhalen leiden groepen graag rond in de wijk. Zij vertellen de geschiedenis en verbinden verleden en heden met elkaar.

 3. Dagwandeling Enschede

  Dagwandeling Enschede

  Adres
  Putterstraat 2, 7523ZM Enschede

  Deze dagwandeling, onder leiding van een deskundige gids, bevat alle hoogtepunten van Enschede: de mooie binnenstad, hip Roombeek, de synagoge en het rustieke Volkspark.

 4. Rondleiding Roombeek Enschede

  Rondleiding Roombeek Enschede

  Roombeek is de afgelopen jaren prachtig herbouwd tot een voorbeeldwijk van stedelijk bouwen. Een inspirerende nieuwe stadswijk waar je kunt genieten van architectuur, kunst en cultuur. Roombeek is na de vuurwerkramp op 13 mei 2000 als een fenix uit de as herrezen.

 5. Rondleiding Roombeek (Goodgoan)

  Rondleiding Roombeek (Goodgoan)

  Adres
  Putterstraat 2, 7523 ZM Enschede

  Roombeek werd in mei 2000 door de vuurwerkramp verwoest. Nu is de wijk uit de as herrezen en hoe! Een deskundige en enthousiaste gids laat alle interessante plekken in deze hippe wijk van internationale allure zien.

 6. Wandeling op maat (Goodgoan)

  Wandeling op maat (Goodgoan)

  Adres
  Putterstraat 2, 7523 ZM Enschede

  Zoek je een passende activiteit voor een geslaagd groepsuitje? Kies voor een wandeling op maat onder leiding van een deskundige en enthousiaste stadsgids.

 7. Rondleiding Rampzalig Enschede (Goodgoan)

  Rondleiding Rampzalig Enschede (Goodgoan)

  Adres
  Putterstraat 2, 7523 ZM Enschede

  Er is waarschijnlijk geen stad in Nederland die zo vaak door rampen is getroffen als Enschede. Aan de hand van sporen in de stad, vertelt een deskundige gids je over rampspoed en ellende in Enschede.