Creatief

 1. De InspiratieHoeve

  De InspiratieHoeve

  Adres
  Beldershoekweg 20, 7548 PZ Enschede

  Dé workshopboerderij waar je geweest moet zijn!De InspiratieHoeve staat garant voor sfeer, ontspanning, gezelligheid, gastvrijheid en creativiteit zonder grenzen.

 2. Studio Wijnand

  Studio Wijnand

  Adres
  Dorpstraat 113, 7542 CG Enschede

  Karin Wijnand heeft een zelfstandige galerie in Lonneker. Naast haar eigen werk dat hier te zien is, wordt hier ook werk ten toon gesteld van verschillende exposanten.

 3. TkkrLab

  TkkrLab

  Adres
  Rigtersbleek Zandvoort 10, 7521 BE Enschede

  TkkrLab (Tukker lab) is een plek waar mensen bij elkaar komen die geïnteresseerd zijn in digitale techniek (hard en software), wetenschap en aanverwante onderwerpen.

 4. Creatief Atelier-Twente

  Creatief Atelier-Twente

  Adres
  Getfertsingel 81, 7513GB Enschede

  Bij Creatief Atelier Twente kun je terecht voor verschillende creatieve cursussen en workshops. Creatief Atelier Twente verzorgt ook vrijgezellen-, vriendinnen- , kinder-, en bedrijfsfeesten.

 5. Gabrielle Kreatief

  Gabrielle Kreatief

  Adres
  Deurningerstraat 416, 7522CR Enschede

  Gabrielle Kreatief organiseert al 24 jaar cursussen en workshops in het maken van huis- en tuindecoraties, zoals schilderen, bloemschikken, glas in lood, mozaïek voor particulieren en bedrijven, kinderen en volwassenen.

 6. Sonergie Praktijk

  Sonergie Praktijk

  Adres
  Braamlanden 197, Enschede

  Sonergie Massage Praktijk in Enschede verzorgt professionele cursussen, workshops en massagebehandelingen aan bedrijven én particulieren.

 7. Het Kruidenatelier

  Het Kruidenatelier

  Adres
  Varviksingel 32, 7512EN Enschede

  Het Kruidenatelier biedt allerlei activiteiten over en met geneeskrachtige kruiden in samenhang met schoonheid van natuur en natuurlijke cycli.

 8. Kaliber Kunstenschool

  Kaliber Kunstenschool

  Adres
  Willem Wilminkplein 1, 7511 PG Enschede

  Kaliber Kunstenschool. Dat is de nieuwe naam van de Muziekschool Twente. De toevoeging ‘Uit jezelf!’ onderstreept waar de activiteiten in de kern om draaien: het beste uit jezelf halen, ook in het belang van de wereld om je heen.