René Fokkink fotografie

Adres
Kottendijk 199, 7522 BS Enschede

René Fokkink fotografie

Het overbrengen van informatie gebeurt tegenwoordig vaak door beeld. René Fokkink fotografie biedt fotografietraining aan, in groepsverband of bij de cursist thuis.

Fotografie training
Beeld wordt voor veel mensen steeds belangrijker om informatie over te brengen. Door de sterke opkomst van de digitale fotografie is het interessant om fotografie in eigen beheer uit te voeren, voor gebruik op websites, in presentaties, op social media en in andere communicatieve uitingen. In de praktijk vallen de resultaten vaak tegen. Je moet dan genoegen nemen met een mindere kwaliteit of er moet alsnog een professionele fotograaf worden ingeschakeld.

Docent aan huis
Deze training wordt afgestemd op je eigen niveau en is daarom geschikt voor beginners en gevorderden die hun kennis willen verbreden. Er wordt veel aandacht besteed aan de inhoud van het beeld, terwijl de techniek vooral een ondersteunende rol speelt. Zo leer je kritisch kijken waardoor je wordt uitgedaagd beter na te denken over je eigen fotografie. Er is geen minimum of maximum aan het aantal te volgen lessen. Het geheel is afhankelijk van je eigen specifieke wensen die tijdens de eerste les worden geïnventariseerd. Je krijgt thuis les. Hierdoor krijg je maximale begeleiding, zodat je in zo kort mogelijke tijd leert fotograferen. Desgewenst kan de training met een tweede persoon (familielid, vriend of collega) worden gevolgd. Hij of zij krijgt 50% korting op de training.

Het tarief voor de training is € 45,- per les van twee uur. Locatie, startdatum en tijdstip in overleg.

Tijdens de training worden de volgende onderdelen behandeld, afhankelijk van het aantal lessen en je interesse: - Instelmogelijkheden van de camera. - Over compositie. - Werken met de reportageflitser. - Werken met RAW bestanden. - Uitleg paletopties en gereedschappen, maskers, van kleur naar zwart-wit, etc. - Retoucheren van gezichten en landschappen. - Fotograferen in de praktijk. Als afsluiting van deze training ga je erop uit. (zaterdagmorgen fotografie op locatie).

Vereisten om deze training te kunnen volgen is dat je in het bezit bent van een laptop + Photoshop of Lightroom. Daarnaast bezit je een camera waarmee instellingen zoals ISO, diafragma en sluitertijd onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. Dit kan een digitale bridgecamera, systeemcamera of een spiegelreflexcamera zijn.

Aanmelden of eerst meer informatie? Bel +31 06 48722699 of mail info@renefokkink.nl