De Broodbode

Heerlijk, versgebakken brood met huisgemaakt beleg

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 17:00
Adres
Haverstraatpassage 70, 7511 EX Enschede

De Broodbode

De dagelijks versgebakken broodjes met lekker beleg van de Broodbode zijn bij elke Enschedeër bekend. Een heerlijke lunchplek voor iedereen.

Van versgebakken brood wordt iedereen blij. Vooral van de desembroodjes van de Broodbode. Multigrain, foccacia en ciabatta en sinds kort ook spelt behoren tot het assortiment. En niet alleen het brood is verrukkelijk, het beleg is ook heerlijk, alles vers en huisgemaakt! De chengdu chicken, parma, oude Reypenaar, de roastbeef en nog veel meer lekkers combineert goed met zo'n lekker vers broodje. Ook sappen en smoothies en zoete lekkernijen zoals brownies en arretjescake (ook zelfgemaakt) behoren tot het assortiment. Afhalen en lunchen is mogelijk.

Broodbode locatie Brinkstraat Workshop brood bakken Bij de Broodbode aan de Brinkstraat worden broodbak workshops aangeboden aan groepen.

De workshop bestaat uit de volgende 3 elementen: Handmatig kneden, opbollen, rijzen en bakken van een groot speltbrood Machinaal kneden van een speciaalbrood van het seizoen, opbollen, rijzen en bakken Bewerken van een deeg tot focaccia en vlechtbrood. Kijk voor meer informatie op de site van de Broodbode