Het Kookatelier

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 23:00
Adres
Lasondersingel 97, 7514BN Enschede

Het Kookatelier

Het Kookatelier is een kookstudio in Enschede die met regionale en biologische ingrediënten gezellige kookworkshops verzorgt voor bedrijven en particulieren. Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een vergadering: bij Het Kookatelier is heel veel mogelijk.

De moderne en sfeervol ingerichte kookstudio biedt plaats aan groepen vanaf 10 personen en beschikt over hoogwaardige apparatuur. Het Kookatelier verzorgt kookworkshops, catering en koken op locatie.

De Kookstudio

De kookstudio is eigentijds ingericht en beschikt over alle apparatuur die je in een (professionele) moderne keuken kan verwachten. Zo beschikt de kookstudio onder andere over een professionele combi-steamer, een lavasteengrill, 2 heteluchtovens, 12 gaspitten waarvan 2 wokbranders, een ingebouwde frituurpan, 2 ruime werkbanken, een professionele vaatwasmachine en een koelkast voor dranken. Daarnaast is er fraai ingerichte ruimte aanwezig waar intiem gedineerd kan worden.

Catering

Iets te vieren? Het Kookatelier verzorgt graag de catering. Ze werken met verse, veelal biologische ingrediënten en dat proef je in de gerechten. Het zorgt er ook voor dat de menu’s anders zijn dan de gerechten van de meeste cateraars. Het Kookatelier verzorgt diverse buffetten. Van een Spaans tapasbuffet tot een Oosters of Italiaans buffet. Het Kookatelier is gelegen aan de rand van Roombeek, op 5 minuten loopafstand van het centrum van Enschede en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.