Sport & spel, actief

 1. Crystal Yoga

  Crystal Yoga

  Adres
  Burgermeester Stroinkstraat 411, 7547RH Enschede

  Wil jij meer rust nemen en ontspannen door het leven gaan? Tijd voor jezelf hebben en genieten, meer balans en krachtiger in het leven staan? Wil je zelf meer regie in je leven hebben en behouden? Dan ben je bij Crystal Yoga aan het juiste adres!

 2. De Yogaschool

  De Yogaschool

  Adres
  Lonnekerspoorlaan 88, 7523JG Enschede

  De Yogaschool is regionaal en landelijk al meer dan 22 jaar een begrip door aanbod en hoge vakbekwaamheid. De Yogaschool is een enthousiaste organisatie met visie in al haar opleidingen, trainingen en cursussen.

 3. Landgoed AlGoed

  Landgoed AlGoed

  Adres
  Burgermeester Stroinkstraat 411, Twekkelo

  Zorg- en cultuurboerderij Landgoed AlGoed is een stichting met als doel het creëren van een welkome ontmoetingsplek in de natuur. Op het Landgoed is volop ruimte voor persoonlijke groei en bewustwording.

 4. Xcellent Krav Maga trainingscentrum

  Xcellent Krav Maga trainingscentrum

  Adres
  Park de Kotten 319, 7522 EK Enschede

  Wil jij jezelf kunnen redden uit onverwachte en onveilige situaties? Het meest realistische zelfverdegingssysteem ter wereld: Krav Maga helpt je hierbij.

 5. Jorienosaurus Kinderyoga

  Jorienosaurus Kinderyoga

  Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn. Lekker uitdagende houdingen leren of relaxen. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet alles kan.

 6. Studio Nienke

  Studio Nienke

  Adres
  ’ t Sander 43, 7522 AL Enschede

  Opzoek naar een leuke uitdaging voor een vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of gewoon met een paar vriendinnen. Kom zelf in de gelegenheid kennis te maken met paaldansen.

 7. Natuurtherapie Esra Tjemkes

  Natuurtherapie Esra Tjemkes

  Adres
  Boulevard 1945-3, 7511AA Enschede

  Natuurtherapie Esra Tjemkes biedt natuurgeneeskundige consulten en animal assisted interventions aan voor groepen en individuen.