Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Grolsch Veste Enschede

RONDLEIDING FC TWENTE

Breng een bezoek aan de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente en kom op plekken waar je nog nooit bent geweest.

Een rondleiding door de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente, is dé kans om een kijkje achter de scherme...

Lees verder
Colosseum 65

Een rondleiding door de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente, is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen en de sfeer te proeven bij voetbalclub FC Twente.

Ervaar hoe het is om door de spelerstunnel te lopen en een bezoek te brengen aan de kleedkamer van FC Twente. Het programma van de 1,5 uur durende rondleiding ziet er als volgt uit:
Ontvangst, uitreiking Key-cord met FC Twente Tour Tourpas, introductie film van FC Twente, koffie / thee, rondleiding door het stadion en een attentie van FC Twente.

Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te houden in de Grolsch Veste. FC Twente biedt speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar een arrangement aan met daarin een rondleiding: ontvangst, uitreiking Key-cord met FC Twente Tour Tourpas, introductie film van FC Twente, puzzeltocht door het stadion, een cadeautje voor de jarige. De overige kinderen kunnen een gratis attentie afhalen in de Fanshop op vertoon van de Tourpas. Tevens is er frisdrank en zakje chips na afloop van de puzzeltocht.

Het is mogelijk om een stadiontour te reserveren. Voor meer informatie hierover, bezoek je de website van FC Twente.

Openingstijden

Contact

Rondleiding FC Twente

Colosseum 65

7521PP Enschede

+31 53 8525525

www.fctwente.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Rondleiding FC Twente
Colosseum 65
7521PP Enschede