Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Theatermakerij enschede
Actief, Hobby & vrije tijd, Kunst en cultuur

DE THEATERMAKERIJ

Theatermakerij Enschede is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater.

Theatermakerij Enschede, vlakbij het centrum, is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwasse...

Lees verder
Hoge Bothofstraat 45

Theatermakerij Enschede, vlakbij het centrum, is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater.

Theatermakerij Enschede is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater. De Theatermakerij is een professionele jeugdtheaterschool met een doorlopend aanbod van theater- muziektheater- en musicalcursussen voor iedereen tussen de 6 en 27 jaar. De cursussen worden begeleid door gepassioneerde theatermakers met een afgeronde theateropleiding. Kinderen kunnen beginnen met het volgen van lessen als ze 6 jaar zijn en zich blijven ontwikkelen tot ze eventueel voor een theateropleiding kiezen. Maar ook in andere vervolgopleidingen geldt de opgedane theaterervaring als winst. Naast het reguliere aanbod bied de Theatermakerij diverse trajecten en activiteiten aan in het kader van talentontwikkeling. Voor deze projecten en activiteiten wordt nauw samengewerkt met verschillende Culturele ondernemers, theaters en instellingen. De Theatermakerij onderneemt, bedenkt, werkt samen, initieert en groeit.

Openingstijden

Contact

De Theatermakerij

Hoge Bothofstraat 45

7511 ZA Enschede

+31 6 41217204

www.theatermakerijenschede.nl/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Theatermakerij
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Theatermakerij enschede
Enschedeporroporro155
20170521  Toneel5210114
Dscn0533  Hq28 Full29