Actief
Evenementen

Hij komt er weer aan hoor, het gezelligste hardlooprondje van Enschede! AtletiekClub TION organiseert op zondag 8 september de 27e Menzis Singelloop Enschede.

Sta net als duizenden andere enthousiaste hardlopers in het Volkspark aan de start van de Menzis Singelloop (8 km), Eshuis Accountants Bedrijvenloop (8 km), de Koopmans Bouwgroep Dubbele Singelloop (16 km) of Rabobank Kidsrun (850 m). Nieuw dit jaar is de Koopmans Bouwgroep Dubbele Singelloop (16 km) waarbij je dus twee keer het rondje singel loopt. Schrijf je uiterlijk 1 september in voor een van deze afstanden.

Met iedere 500 meter muziek op de Enschedese singels zorgen snelle beats voor nóg snellere eindtijden. Doe ook mee of moedig de lopers onderweg en bij de start/finish aan.

In het Volkspark zijn de Kidszone, Sportzone en Food Plaza inmiddels niet meer weg te denken. In de Sportzone maken kinderen op 8 september op een leuke manier kennis met Enschedese sportverenigingen, die in het Volkspark sportieve activiteiten organiseren. Met daarnaast een mobiele klimwand, workshops cardio drums, stormbanen, het Fit & Fun Team, de FC Twente Kidsclub en Young Reds, en nog veel meer is er voor iedereen wel iets te doen. Er komt dus weer een heel mooi en sportief (hardloop)feestje aan!

Afstanden Singelloop Enschede:

Koopmans Bouwgroep Dubbele Singelloop | 16 km

Menzis Singelloop | 8 km

Eshuis Accountants Bedrijvenloop | 8 km

Rabobank Kidsrun | 850 meter

Start van de Singelloop in Enschede 2021 - Uit in Enschede
Hardlopers van onderen gefotografeerd tijdens de Singelloop Enschede 2021 - Uit in Enschede
Singelloop Enschede - winnaar die door het lint loopt - Uit in Enschede

De locatie

Volkspark Volksparksingel/Parkweg 7513 CN Enschede Bekijk locatie Route naar locatie