Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Singelloop Enschede 13 september
Evenement, Actief

SINGELLOOP

Een rondje over de singels met duizenden anderen.

Op zondag 13 september vindt de 23e editie van de Menzis Singelloop Enschede plaats. Eén van de gezelligste en...

Lees verder

Op zondag 13 september vindt de 23e editie van de Menzis Singelloop Enschede plaats. Eén van de gezelligste en grootste hardloopevenementen van Oost-Nederland! Kijk onderaan voor de corona versie van de Singelloop.

Sta jij net als zo'n 4500 andere enthousiaste deelnemers aan de start van een van de afstanden van de Singelloop? Met 16 muziekpunten op 8 kilometer, sportieve activiteiten, foodtrucks en start/finish in het Volkspark gegarandeerd gezellig!

Afstanden:
Menzis Singelloop | 8 km
Djopzz Bedrijvenloop | 8 km
Tubantia Dubbele Mijl | 3,2 km
Rabobank Kidsrun | 1 km

Corona update Singelloop

Om de Singelloop binnen de geldende richtlijnen op een verantwoorde wijze te kunnen organiseren, is in overleg met de Veiligheidsregio Twente en Gemeente Twente gekozen voor een aangepaste vorm van het evenement.

Om voldoende afstand en doorstroom te kunnen waarborgen, hebben ze ook organisatorische keuzes moeten maken: in 2020 vindt er daarom geen Dubbele Mijl en Kidsrun plaats. Daarnaast is er geen evenemententerrein met horeca, Sportzone, Kidszone, springkussens en andere activiteiten. Dat betekent ook: het evenemententerrein is alleen voor lopers toegankelijk, bezoekers kunnen hun loper(s) langs de singels aanmoedigen op 1,5 meter afstand.

Inschrijven:
Inschrijven kan online vanaf zaterdag 18 juli via www.singelloop-enschede.nl. Wil je deelnemen? Zorg dan dat je je snel inschrijft, want er is een limiet vastgesteld van 2500 deelnemers (vol=vol). Inschrijven kan dit jaar uitsluitend online, na-inschrijven is niet mogelijk.

Wanneer

13 september

Contact

Volkspark

Volksparksingel/Parkweg

7513CN Enschede

Menzis Singelloop

Route plannen

Locatiegegevens

1 Volkspark
Volksparksingel/Parkweg
7513CN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

179
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer