Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Singelloop Enschede
      10 september
Evenement, Actief

SINGELLOOP

Een rondje over de singels met duizenden anderen.

Hij komt er weer aan hoor, het gezelligste hardlooprondje van Enschede! AtletiekClub TION organiseert op zonda...

Lees verder
11:00

Hij komt er weer aan hoor, het gezelligste hardlooprondje van Enschede! AtletiekClub TION organiseert op zondag 10 september de 26e Menzis Singelloop Enschede.

Sta net als duizenden andere enthousiaste hardlopers in het Volkspark aan de start van de Menzis Singelloop (8 km), Eshuis Bedrijvenloop (8 km) of Rabobank Kidsrun (850 m). Nieuw dit jaar is de Dubbele Singelloop (16 km) waarbij je dus twee keer het rondje singel loopt. Schrijf je uiterlijk 3 september in voor een van deze afstanden.

Met iedere 500 meter muziek op de Enschedese singels zorgen snelle beats voor nóg snellere eindtijden. Doe ook mee of moedig de lopers onderweg en bij de start/finish aan.

In het Volkspark zijn de Kidszone, Sportzone en Food Plaza inmiddels niet meer weg te denken. In de Sportzone maken kinderen op 10 september op een leuke manier kennis met Enschedese sportverenigingen, die in het Volkspark sportieve activiteiten organiseren. Met daarnaast een mobiele klimwand, workshops cardio drums, stormbanen, de FC Twente Kidsclub en Young Reds, en nog veel meer is er voor iedereen wel iets te doen. Er komt dus weer een heel mooi en sportief (hardloop)feestje aan!

Afstanden:

Dubbele Singelloop | 16 km

Menzis Singelloop | 8 km

Eshuis Bedrijvenloop | 8 km

Rabobank Kidsrun | 850 meter

Wanneer

zo 10 sep. 2023 t/m zo 10 sep. 2023 10 september vanaf 11:00

Locatie

Volkspark

Volksparksingel/Parkweg

7513CN Enschede

Website evenement

Schrijf je in

Route plannen

Locatiegegevens

1 Volkspark
Volksparksingel/Parkweg
7513CN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden