Op de Universiteit Twente staan technische ontwikkelingen en hun belang voor individuen en de maatschappij voorop. Dit zie je terug in de Bachelor en Master programma’s die zijn verdeeld in vijf faculteiten:

Engineering Technology (ET), Electrical Engineering, Mathematics & Computer Science (EEMCS), Science & Technology (TNW), Behavioural, Management & Social Sciences (BMS) en Geo-Information & Earth Observation (ITC).

Bedrijvendag PVVFACT Enschede - Uit in Enschede

Universiteit Twente

Modules en leren op projectbasis

Alle bachelor programma’s op de Universiteit Twente bestaan uit modules. Elke module heeft een thema met allerlei soorten onderwerpen en studie activiteiten, zoals feedbacksessies met medestudenten of workshops en lezingen. De verschillende aspecten van een module zijn gerelateerd aan het programma dat je volgt en zijn vaak onderling verbonden. Het staat binnen iedere module centraal dat je samen met een teamproject een probleem uit de echte wereld probeert op te lossen. 

Bekijk studies
Introductieconcert Studenten Enschede 2015 - Uit in Enschede

Universiteit Twente

Introductieweek (Kick-In)

In de eerste week als student op de Universiteit Twente zal je onderdeel zijn van de Kick-In Introductieweek. De Kick-In is de perfecte manier om de universiteit, de campus en de binnenstad te leren kennen. Ook zie je hoe het echte studentenleven eruit gaat zien. Als afsluiter van de Kick-In gaan jullie samen naar het Introductieconcert. Artiesten als Antoon, Jett Rebel, Gers Pardoel en Goldband hebben hier al opgetreden, dus het is altijd een groot feest op de Oude Markt!

Meer info over Kick-In

Handige links

Wil jij meer informatie over Universiteit Twente? Kijk dan eens verder via de volgende links.