Ein Gericht auf einem goldenen Teller im Restaurant Joann in Enschede - Uit in Enschede

Perfecte locaties voor speciale gelegenheden

Fine dining in Enschede

Iets te vieren? Ga dineren op hoog niveau in Enschede. Een fine dining experience kenmerkt zich door het hoge niveau van de gerechten en aandacht voor de aankleding van de zaak. Het plaatje klopt. Vaak betaal je bij deze restaurants iets meer dan bij de gemiddelde eetgelegenheid. Perfecte locaties voor een speciale gelegenheid dus! Wij zetten een aantal unieke Enschedese fine dining restaurants voor je op een rijtje.

Een prachtig opgemaakt bord met octopus bij Restaurant Joann in Enschede. - Uit in Enschede

Genieten op hoog niveau

Culinaire reis

In een prachtig monumentaal pand aan de rand van de binnenstad van Enschede vind je Restaurant Joann. Met zorg en passie worden hier internationale en eigentijdse gerechten geserveerd vanuit de open keuken.

Bij Bruut geniet je op de begane grond van klassieke bistro gerechten en kun je op de eerste etage proeven van bijzondere wijnen en kazen.

Basic maar geraffineerd, zo wordt de Italiaanse keuken van restaurant Verso omschreven. Pure seizoensproducten van de beste kwaliteit. Van antipasti tot dolci, de lekkerste Italiaanse gerechten worden met aandacht bereid.

Een mooi opgemaakte oester bij resataurant Lazuli in Enschede - Uit in Enschede

Een feestje op je bord

Culinair hoogstandje

Aan de Van Lochemstraat vind je Lazuli. Hier koken ze met seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem. Je kiest een 3 tot 6 gangenmenu, leunt achterover en geniet van de meesterwerkjes op je bord.

Aan de Oude Markt kun je bij Sage terecht voor een spectaculaire culinaire beleving. Van een verrassende lunch tot een uitgesproken luxueus diner.

Café Soleil is een sfeervol restaurant waar je exclusief en uitgebreid kunt genieten van gevarieerde gerechten. Smaken die net anders zijn dan anders.

Café Coberco

In de voormalige Melkhal huist Café Coberco. Hier geniet je van ongecompliceerde, lokale smaken en verrassende gerechten. Heerlijk eten in een bijzondere ambiance. De menukaart wisselt regelmatig, er wordt veel gebruik gemaakt van lokale producten uit het seizoen. Je bent welkom voor een borrel, lunch of diner. Goed en vers eten, zonder poespas in een authentieke omgeving.

Lees meer
Interieur van Café Coberco in Enschede - Uit in Enschede