Heerlijke, authentieke gerechten uit het verre Oosten van dagverse ingrediënten.

In het voormalige pand van Sushi by Me aan het Van Loenshof, is sinds juni 2017 Yuzu Enschede neergestreken. De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten. Je kunt hier terecht voor diner. In het weekend kun je er ook lunchen.

De basis van de gerechten bestaat uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant zal ook worden gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar.


Bekijk hier de populairste sushi restaurants van Enschede: Sushi Enschede

Liefs uit Enschede – Yuzu Enschede

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Eén van de nieuwste horecagelegenheden in de binnenstad: Yuzu Enschede! Volgens Young en Soejang is Enschede een stad die aan het bloeien is. Enschede miste volgens hen een zaak waar authentieke Aziatische lunches én diners geserveerd werden. Bij Yuzu Enschede zit je daarvoor helemaal goed! Japanse Noedelsoep, Bahn Mi, Poké Bowls, Sushi, Bites, alles kun je er krijgen. Het liefdevolle koppel reageerde duidelijk op de vraag wie hun liefsten zijn: natuurlijk hun families, gezondheid en hun gasten!

De locatie

Yuzu Enschede Van Loenshof 35 7511 HE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek