Sushi Enschede De Top 10 Restaurants 3549 1570612499

Beste sushi Enschede

Wie houdt er nou niet van sushi? Het populaire Japanse gerecht is geliefd bij jong en oud. In Enschede zijn er vele plekken waar je kunt genieten van heerlijke sushi. Maar waar maken ze de beste sushi van Enschede? Hier vind je een overzicht van de, door Enschedeërs gekozen, 10 beste sushi restaurants in Enschede. Eet smakelijk!


Sushi bestellen in Enschede
Eet je liever thuis? Hier vind je ook de populairste restaurants waar je sushi in Enschede kunt bestellen of afhalen. Maar er kan natuurlijk niks op tegen de gezellige sfeer en verse sushi in een echt restaurant!

Sushi Enschede Tao Japans

1. Japans Restaurant TAO

Een avondje in luxe dineren? Op loopafstand vanaf het centrum van Enschede kun je bij TAO genieten van verse sushi. In de sushi-bar en halfopen keuken kijk je mee naar hoe de ervaren chefs je sushi bereiden.

Meer info & menu van TAO
2015 Annina Romita Blue Sakura Horeca 9

2. Blue Sakura - All you can eat

In dit Japanse Sushi Restaurant op de Oude Markt kun je genieten van Japanse specialiteiten zoals Sushi en Teppanyaki. Volgens Enschedeërs het populairste all you can eat sushi restaurant.

Meer info & menu van Blue Sakura
Yuzu Sushi Enschede

3. Yuzu - Asian Grandcafé

Dit prachtige Aziatische restaurant midden in het centrum van Enschede heeft naast heerlijke sushi ook andere typische Aziatische gerechten. Ga mee op Oosterse wereldreis en beleef de Aziatische keuken op een unieke manier.

Meer info & menu van Yuzu
asaka enschede

4. Asaka - All you can eat

Bij Asaka in het centrum van Enschede kun je kiezen uit meer dan 100 gerechten uit de Oosterse keuken. Kies voor een sushi only lunch of een all you can eat dinner en geniet.

Meer info & menu van Asaka
ginza enschede

5. Ginza - sushi & grill

Bij Ginza staat het all you can eat concept als een huis. Onbeperkt sushi & grill gerechten als lunch of diner voor een vaste prijs.

Meer info & menu van Ginza
Sushi Restaurants Enschede Mr Hu

6. Mr. Hu - All you can eat

Bij Mr. Hu in Enschede kun je voor een vaste prijs 2,5 uur heerlijk genieten van all you can eat sushi en Aziatische & Koreaanse grill- en wokgerechten.

Meer info & menu van Mr. Hu
Sensazia Sushi Enschede

7. Sensazia - Wokrestaurant

Genieten van sushi en meer gerechten uit de Aziatische keuken en vervolgens met z'n allen midgetgolfen op een van de twee banen.

Meer info & menu van Sensazia
I Love Sushi Enschede Bestellen

1. I ♥ Sushi - Enschede

Bij I Love Sushi laat je zeven dagen per week je sushi aan huis bezorgen. Geen zin in sushi? Maak een keuze uit de andere gerechten zoals Pokébowls of Sashimi.

Ga naar I Love Sushi
Mr Sushi Enschede

2. Mr. Sushi - Enschede

Sushi bestellen en afhalen - Bij deze sushi keten kun je sushi bestellen of afhalen. Maak een keuze uit het ruime assortiment of ga voor een van de aanbiedingen.

Ga naar Mr Sushi
Mercurius Sushi Enschede

3. Mercurius vis & sushi

Sushi bestellen - Mercurius Vis & Sushi is een lokaal sushi restaurant gevestigd in het winkelcentrum in Twekkelerveld. Een aanrader is de sushi van de maand!

Ga naar Mercurius sushi
Sabineferrel18 1213 1534316991

Overzicht van alle restaurants

Er zijn veel restaurants in Enschede waar je heerlijk kunt eten. In het onderstaande overzicht vind je alle restaurants in Enschede en omgeving. Filter op categorie of keuken en vind het restaurant dat bij jou past!

Bekijk de restaurants in Enschede