Wie houdt er nou niet van sushi? Het populaire Japanse gerecht is geliefd bij jong en oud. In Enschede zijn er vele plekken waar je kunt genieten van heerlijke sushi. Maar waar maken ze de beste sushi van Enschede? Hier vind je een overzicht van de, door Enschedeërs gekozen, 10 beste sushi restaurants in Enschede. Eet smakelijk!

Sushi bestellen in Enschede
Eet je liever thuis? Hier vind je ook de populairste restaurants waar je sushi in Enschede kunt bestellen of afhalen. Maar er kan natuurlijk niks op tegen de gezellige sfeer en verse sushi in een echt restaurant!

Online sushi bestellen in Enschede

Eet jij je favoriete sushi liever thuis? Dat kan! Bestel bij deze restaurants je sushi online.

Sushi eten in Enschede

In Enschede zijn vele sushi restaurants te vinden. Van luxe restaurants, zoals TAO, waar je urenlang aan tafel kunt zitten tot restaurants waar je voor een snelle hap naartoe gaat tijdens de lunch. Maar ook de all you can eat sushi restaurants zijn zeker een aanrader. Hier kun je voor twee tot drie uur lang onbeperkt genieten van heerlijke sushi, niet-sushi gerechten en soms (alcoholisch) drinken. Als je liever geniet van sushi in je eigen vertrouwde omgeving kun je natuurlijk ook de sushi thuis laten bezorgen door een van de restaurants.