Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
                Restaurant Sage Enschede

SAGE

Voor een verrukkelijke lunch, magisch diner of mysterieuze borrel.

Binnenkort: een gloednieuw restaurant aan de Oude Markt. Een restaurant zoals je dat nog nergens in Overijssel...

Lees verder
Langestraat 58-60

Binnenkort: een gloednieuw restaurant aan de Oude Markt. Een restaurant zoals je dat nog nergens in Overijssel kunt vinden. Een echte culinaire beleving voor elk moment van de dag. Ben jij al klaar voor deze bijzondere ervaring?

Bij dit restaurant komen smaak, mysterie en sensatie samen. Stap binnen en laat je op elke manier verrassen. Van een lazy brunch met verrukkelijke broodjes tot shared dining met de lekkerste gerechten. Op de menukaart vind je specialiteiten vanuit alle windstreken van de wereld: klassieke smaken voor iedereen, maar ook exclusieve specialiteiten zoals Wagyu of Dry Aged Beef. Een verzameling van de beste gerechten, met de beste producten. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat fine dining voor alle doelgroepen.

Neem plaats vlakbij de open keuken en geniet van het werk van de beste chef-koks. Kom borrelen en probeer de meest unieke cocktails en lekkerste speciaalbieren. Proef, ervaar en geniet. Dit wordt jouw nieuwe hotspot om lekker lang te tafelen, met in de weekenden ook live muziek!

Sage is nog op zoek naar personeel, waaronder een zelfstandig werkend kok, medewerkers bar, restaurant manager, medewerkers bediening. Wil jij solliciteren of meer informatie over een van de vacatures? Mail dan naar dit mailadres.

Opening Sage Enschede

Sage Enschede opent in het voormalige pand van Bij Flip. Het is nog niet bekend wanneer Sage opent. De verwachting is eind december of begin januari. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!

Openingstijden

Contact

Sage

Langestraat 58-60

7511 HC Enschede

sageenschede.nl/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Sage
Langestraat 58-60
7511 HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Irenegarage
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

483