Wokrestaurant Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc aan het Colosseum bij FC Twente, is het eerste Chinees-Aziatische kindvriendelijke familie thema- en entertainment complex waar je kunt wokken en minigolfen.

Je wordt meegenomen op reis en verrast door de weelde die de Chinese en Japanse keuken te bieden heeft. Als je het restaurant binnenloopt en het gezellige geklater van de pannen en het zachte geroezemoes hoort, voel je je direct thuis.

Wokken
Wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Al tweeduizend jaar geleden kozen de Chinese kooplieden bij de eettentjes op straat allerlei soorten vis, vlees en groenten uit. Zij lieten de ingrediënten à la minute bereiden in een grote pan met een hoog opvlammend vuur eronder. De menukeuze is onbeperkt en daardoor voor groot en klein, jong en oud een ware culinaire belevenis. Wokken is gezellig en gezond. Door de korte bereidingstijd blijven vitamines, geur en smaak optimaal bewaard.

Het wokrestaurant met Chinees-Japanse/Aziatische keuken hanteert een all-in formule met een zeer uitgebreid buffet inclusief onbeperkt eten en drinken (alcoholvrij). Zeer geschikt voor etentjes met familie, vrienden, collega’s en groepen tot 600 personen.

Golfen
De Monkey King Golfbaan is een spectaculaire blacklight golfbaan met een thema dat is afgeleid van een oud Chinees sprookje 'The Journey to the west' over The Monkey King, Sun Wukong. Lees het verhaal in het bewegende sprookjesboek!

De Marco Polo Golfbaan is een indrukwekkende themabaan waarin je mee wordt genomen op reis in de voetstappen van Marco Polo op zijn ontdekkingsreis door oud-China.

Bekijk hier de populairste sushi restaurants van Enschede: Sushi Enschede

De locatie

Wok 'n Golf Sensazia Colosseum 80 7521 PT Enschede Route naar locatie