Restaurant Joann is gevestigd in een stijlvol en karakteristiek pand vlakbij het centrum van Enschede. Je bezoek staat voor een totaalbeleving: in een moderne maar huiselijke sfeer laten ze je genieten van internationale, eigentijdse en regelmatig wisselende gerechten. Je kunt daarbij kiezen uit een gevarieerde selectie aan wijnen.

Vanuit dit restaurant kijk je mee in de open keuken terwijl het team van Joann er op persoonlijke wijze voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Ontspannen genieten van een complete avond uit.


Sfeer
Het gevoel van thuiskomen en toch gastronomisch genieten, dat is kenmerkend voor de stijl van Joann. Het beste van twee werelden, dat zie je ook terug in het bijzondere interieur; een eigentijds ontwerp waarbij de karakteristieke elementen van het oorspronkelijke, monumentale pand behouden zijn. In deze setting verrassen ze niet alleen jou, maar ook jouw smaakpapillen.

Menu
De seizoenen, het aanbod en een hoge standaard bepalen de selectie aan ingrediënten. Het menu en het verrassende wijnaanbod kunnen zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks wisselen. Kenmerkend voor de keuken zijn pure smaken, eenvoud en kwaliteit.

Joann biedt steeds één menu waarbinnen een variatie mogelijk is van 5 tot 7 gangen. Kies zelf het aantal gerechten of ga 'all the way' voor een bijzondere belevenis met 'Menu Joann'. Met dit menu hoef je zelf geen keuze te maken!

Aperitief, wijn, water en koffie of thee zijn hierbij inbegrepen. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen door de Top Sommelier René Dommerholt voor een harmonieus samenspel. Per seizoen een verschillende kaasselectie die de ervaring verrijkt: een garantie voor een onvergetelijke culinaire avond.

De locatie

Restaurant Joann Nijverheidstraat 2 7511 JM Enschede Route naar locatie

Parkeren

Hermandad Nijverheidstraat, Binnensingelgebied 15 7511 JM Enschede Route naar parkeerplek