Kijk anders naar de omgeving en ga op avontuur. Breng zonder hedendaagse voorzieningen en technologieën een geweldige tijd door in de natuur. Als volwassene of samen met de kids.

Adventure Twente organiseert avontuurlijke activiteiten waar plezier beleven centraal staat. Jaren lange ervaring in het organiseren van outdoor activiteiten, zorgt voor de beste activiteiten.

Kinder- en familiefeesten

Goud en edelstenen

Kinderen krijgen zand waarin goud en edelstenen verstopt zitten. Met een echte goudpan en water moeten kinderen deze zoeken. Aan de hand van een kaart kunnen kinderen bekijken welke stenen ze hebben gevonden. En de vondst mag mee naar huis! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bushcraft & survival

Tijdens dit kinderfeestje leren de kids (spelenderwijs) vuur maken met verschillende primitieve technieken. Verder worden er marshmallows geroosterd boven het zelf gemaakte vuur en is er onbeperkt ranja verkrijgbaar. Daarna wordt met de hele groep een onderkomen gebouwd. Een super stoere activiteit voor een kinderfeestje, voor minimaal 8 kinderen.

Bedrijfs- en groepsuitjes

Expeditie Robinson teambuilding

Bij deze team challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar 'strijden'. Een originele, leuke activiteit gecombineerd met teambuilding. Na de activiteiten kan iedereen genieten van een echte Robinson maaltijd, zoals bijvoorbeeld een varken aan spit.

Kampvuur koken

Samen met collega's bereid je diverse lekkere gerechten met behulp van een kampvuur en primitieve kooktechnieken. Laat je verrassen, de mogelijkheden zijn enorm!

De locatie

Adventure Twente Blikkersmaatweg 15 7546RJ Enschede Route naar locatie