America Today vertaalt sinds 1989 de all American campus lifestyle in een breed assortiment van zeer relaxte basics, accessoires en college-klassiekers zoals jeans, t-shirts, sweats, jogging pants en hoodies met karakteristieke logo's, prints en details.

America Today richt zich op studenten: op ondernemende, actieve, open-minded guys en girls die houden van casual jeans en chino's, tees, longsleeves en hooded sweats (oké, misschien ook van smokings en cocktailjurken, maar die maken ze (nog) niet).

America Today maakt kleding waarmee je zonder problemen je drukke agenda afwerkt: racend van college naar bibliotheek, naar koffietent, naar een date, naar je bijbaan, naar de sportschool, naar het café... Wat je ook gaat doen, over je kleding hoef je je geen zorgen te maken want dat heeft America Today al voor je gedaan. Ze vinden het belangrijk dat je je lekker voelt in America Today kleding en dat je er anytime, anyplace, anywhere fantastisch uit kunt zien.

De designs van de collectie verwijzen duidelijk naar de Amerikaanse sports- en collegewear. Ze doen veel ideeën op door het zeer zorgvuldig bestuderen van mode en trends op de Amerikaanse campussen en de looks van Amerikaanse studenten (ja, dat is behoorlijk intensief veldwerk). De stylisten vertalen de studieresultaten vervolgens in een breed assortiment van relaxte kleding met originele logo's, prints en teksten. Zo zorgen ze voor een interessante mix van Amerikaanse stijlen die perfect aansluit bij de wensen van studenten.

De locatie

America Today (Klanderij) Klanderij 100 7511 HV Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek