Bed & Breakfast Oekepoek heeft 2 vestigingen, waarvan een in hartje centrum: Oekepoek Down Town. Op loopafstand van het station, Holland Casino, de gezellige Oude Markt en de vele winkeltjes aan en rondom het Van Heekplein.

Deze B&B heeft 2 fijne kamers en 2 luxe appartementen midden in het centrum. De kamers bevinden zich op de 1e of 2e verdieping en zijn met een trap bereikbaar. Op slechts één minuut loopafstand bevindt zich een betaalde parkeergarage. Het is niet mogelijk met de auto bij deze bed & breakfast te komen.

Inchecken kan dagelijks (na 15.00 uur en op afspraak) en je kunt 1 of meerdere dagen van de kamer gebruik maken. Op de dag van vertrek dien je de kamer om 11.00 uur te hebben verlaten. Eventueel is een later tijdstip na overleg mogelijk.

Liefs uit Enschede – Bed & Breakfast Oekepoek Centrum

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Paulina is samen met haar man de trotse eigenaar van Bed & Breakfast Oekepoek, (Walstraat en Heutinkstraat) en restaurant Smuls. Ze is geboren en getogen Enschedese die echt van haar stad houdt. Bij het woord "liefste" denk ik aan mijn moeder. Ze is te jong overleden en haar droom was het hebben van een eigen bedrijfje. Door voor mezelf te beginnen maak ik een beetje haar droom waar en heb de Bed & Breakfast haar naam gegeven; mijn moeder heette Oeke.

De locatie

Bed & Breakfast Oekepoek Centrum Walstraat 6 7511 GH Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek