Gastrobar Bij Rozendaal
Gastrobar Bij Rozendaal heeft een heerlijke keuken, maar ook voor een borrel kun je hier terecht.
Gastrobar Bij Rozendaal heeft een ambachtelijke keuken waar alles vers wordt bereid. Ze werken veel met regionale producten die ook te koop zijn in de delicatesse winkel. Voor een broodje kaas tot verse kreeft of een speciaal diner op vrijdag kan je hier terecht.
Voor de lunch gebruiken ze overheerlijke ambachtelijke broodsoorten bereid met meel van de Lonneker Molen. Keuze uit mais-, wit- of bruin brood met krokante korst. Maar bij Rozendaal kun je ook terecht voor een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer.
Ook borrelen is mogelijk bij Bij Rozendaal. Een tafel gevuld met heerlijke gerechtjes en drankjes, het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen is aangenaam gezelschap. Iedere laatste vrijdag van de maand is er een VRIMIBO (Vrijdagmiddagborrel) voor de liefhebbers, Bij Rozendaal zorgt voor de nodige borrel / happerij!
Elke vrijdagavond bereidt de chef speciaal voor de gasten een verrassingsmenu met verse producten van het seizoen.