Een mooie grote boekenwinkel in het centrum met nieuwe en tweedehands boeken, veel gezelschapsspellen, puzzels, cadeau-artikelen, cd's en vinyl.

Uren rondstruinen tussen nieuwe, tweedehandse en antiquarische boeken kan hier nog. Broekhuis bied een breed assortiment nieuwe boeken, klassieke en pop cd's, dvd's, tijdschriften, wenskaarten, agenda's, kalenders, Moleskine, bijzondere cadeau-artikelen en heeft een uitgebreide kinderboeken-hoek. Ze zijn ook een Touristinfopunt die VVV bonnen, fietsroutes en souvenirs verkopen. Geniet tijdens het winkelen van een heerlijke kop koffie, thee of warme chocolademelk aan de leestafel.

Onlangs heeft Broekhuis een flinke metamorfose ondergaan en is het een prachtige, luxe boekhandel geworden met nog steeds dezelfde klantvriendelijkheid en gezellige sfeer! Op de website vind je alle activiteiten: van lezing, meet&greet, signeersessie, boekpresentatie tot live muziek.

Enschede Cadeaukaart

Boekhandel Broekhuis is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Boekhandel Broekhuis

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Martin is de bedrijfsleider van Broekhuis. Zijn favoriete auteur is John Irving, maar eigenlijk leest hij het allerliefst (historische) biografieën. 'Boekhandel Broekhuis is in 1989 naar Enschede gekomen, omdat het de grootste stad van Twente is en Enschede een echte studentenstad is. Studenten houden van boeken.' Bij het woord liefste denkt Martin aan zijn partner.

De locatie

Boekhandel Broekhuis Marktstraat 12 7511GD Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek