De Broodbode is een heerlijke lunchplek voor iedereen. Elke dag worden de heerlijke broodjes vers gebakken en heerlijk belegd.

Van versgebakken brood wordt iedereen blij. Vooral van de desembroodjes van de Broodbode. Multigrain, foccacia en ciabatta en sinds kort ook spelt behoren tot het assortiment. En niet alleen het brood is verrukkelijk, het beleg is ook heerlijk, alles vers en huisgemaakt! De chengdu chicken, parma, oude Reypenaar, de roastbeef en nog veel meer lekkers combineert goed met zo'n lekker vers broodje.

Ook sappen en smoothies en zoete lekkernijen zoals brownies en arretjescake (ook zelfgemaakt) behoren tot het assortiment.
Afhalen en lunchen is mogelijk.

Liefs uit Enschede – De Broodbode

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Inmiddels de allerbekendste lokale broodjeszaak: De Broodbode Enschede! Op de foto zie je Jordi, hij is manager en staat met veel plezier te werken. Hij geeft aan dat de Broodbode was gevraagd om opvulling in de straat te creëren, maar dat is naar eigen zeggen flink uit de hand gelopen! De broodjes, zoete lekkernijen en verfrissende sapjes vliegen over de toonbank. Waar Jordi aan denkt bij het woord liefste? Dat zijn de natuurlijke producten waar hij elke dag mee werkt en natuurlijk het liefdevolle team!

De locatie

De Broodbode Haverstraatpassage 70 7511 EX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek