De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. De typische reclames. Wil je alles van Grolsch ontdekken? Je bent van harte welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij.

Een van de dingen die bij de regio’s Twente en Achterhoek hoort, is Grolsch! Wil jij weten hoe het mooie Grolsch in de unieke beugelfles terecht komt? Kom dan langs de Grolsch brouwerij voor een uitgebreide tour. Alles wat je wilt weten zal aan bod komen; de rijke geschiedenis, het brouwen van het karakteristieke pils en de vele speciaalbieren, het bottelen van de unieke beugelflessen en de kenmerkende tv-reclames. Na de tour is het natuurlijk tijd voor de zogenaamde productconfrontatie, oftewel: proeven maar! Bij de brouwerij vind je in de Grolsch Shop vele unieke Grolsch-producten. Van glazen en vilten tot kleding en gepersonaliseerde beugelflessen.

Boeken kan online via de website van Grolsch of bel op 053 483 32 90.

TIP: Kom je met 20 personen of meer? Dan zijn er extra mogelijkheden, zoals een lunch, diner of taptraining, uiteraard in combinatie met de Brouwerij Tour. Kijk hier voor meer informatie.

In 2019 heeft de Grolsch Brouwerij Tour van Tripadvisor voor het tweede achtereenvolgende jaar het unieke Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen. Een erkenning van 'consistent uitmuntende beoordelingen op Tripadvisor' door bezoekers van de Brouwerij Tour.

Een Brouwerij Tour duurt circa 2,5 uur en bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Uitgebreide rondleiding door de brouwerij onder begeleiding van een deskundige gids
  • Het proeven van de bieren met kaas/worst


Er is ook een Bierkenners Tour (18+). Deze duurt ook circa 2,5 uur en bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee en film over de oorsprong van Grolsch
  • Mini-tour door de Proefbrouwerij en het Brouwhuis
  • Bierkenners-quiz
  • Gezellig napraten en bieren proeven
  • Inclusief een leuke Grolsch-attentie voor elke deelnemer

Wil je een tour boeken? Kijk dan op de website voor meer informatie en om te reserveren.

De locatie

Grolsch Brouwerij Tour Brouwerslaan 1 7548 XA Enschede Route naar locatie