Lunch by Siebelink is gevestigd in een stijlvol pand in Enschede. Aan de lange leestafel binnen kun je genieten van een kop koffie terwijl je de krant of een tijdschrift leest.

De gezellige lounge zitjes zijn perfect om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of één van de specials. In de zomer is er voor de zaak een groot terras waar je kunnen ontspannen tijdens of na een dag winkelen, heerlijk een cappuccino kunnen drinken of lunchen met zakenrelaties en bekenden.

Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Lunch by Siebelink exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes. Alle lunches worden net als de koffie ambachtelijk gemaakt. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt.

De focus ligt op kwaliteit: er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve goede producten en er wordt heel veel zorg aan de dranken besteed. Er is gratis WiFi en Lunch by Siebelink beschikt over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden.

Enschede Cadeaukaart

Lunch by Siebelink is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Lunch by Siebelink Van Loenshof 2a 7511 HG Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek