Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Metropool Enschede

METROPOOL ENSCHEDE

Metropool Enschede, voormalig poppodium Atak, is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in het centrum van Enschede.

Metropool Enschede, voormalig poppodium Atak, is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in...

Lees verder
Willem Wilminkplein 2
Bekijk de agenda

Metropool Enschede, voormalig poppodium Atak, is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in het centrum van Enschede.

Concerten, club nights, oefenruimte verhuur, foto exposities, indoor festivals, studio opnames, culturele evenementen, talentontwikkeling en veel meer.

Wat hoor je zoal bij Wilminkplein 2 - Metropool voorbijkomen aan live muziek? Van pop tot rock, van metal tot hiphop, van techno tot ska en van drum 'n bass tot indierock. Voor iedere muziekliefhebber is hier iets te vinden!

Grolsch Zaal
De Grolsch Zaal is de grootste zaal van Wilminkplein 2 - Metropool en heeft een capaciteit van 800 bezoekers, verdeeld over zaal (600) en balkon (200). De technische installatie en inrichting van de Grolsch Zaal zorgen ervoor dat deze snel kan worden omgetoverd van concertzaal tot uitgaanscentrum voor danceparty's met DJ's.

Saxion Zaal
De Saxion Zaal biedt met een capaciteit van 300 bezoekers, waarvan 100 op het balkon, ruimte voor de kleinere bands uit het popcircuit, maar is ook de perfecte locatie voor sfeervolle danceparty's. De kleine zaal heeft een intieme en warme clubsfeer.

MonkeyJam
De MonkeyJam vindt elke eerste woensdag van de maand plaats in het Metropool Muziekcafé Enschede en wordt georganiseerd door Colored Monkeys i.s.m. ArtEZ en Metropool. Er is maar 1 regel: Geen covers. De MonkeyJam Twente wordt elke maand geopend door een support act en heeft een eigen huisband!

Metropool geplande evenementen

Bekijk hier onder de geplande evenementen van Poppodium Metropool Enschede.

Openingstijden

Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

metropool.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245