​Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, babyshower of gewoon gezellig een avondje met vriendinnen, dan zit je hier goed!

Mint & Puur komt naar je huis, werk of een andere leuke plek met alle benodigdheden voor een gezellige en creatieve middag of avond. Wil je de workshop combineren met een lunch, high tea of diner op een sfeervolle plek in het centrum van Enschede? Dat kan ook en hierbij is maatwerk altijd mogelijk.

Liever aansluiten bij een geplande workshop? Check hiervoor de Mint & Puur agenda. Het aanbod van de workshops vind je hier.

Bij jou
De workshops kunnen plaatsvinden op een door jou gekozen locatie. Mint & Puur komt bij je thuis, onder je veranda of bijvoorbeeld in de kantine van je sportvereniging: alles is mogelijk. Het is fijn als er een grote tafel met voldoende licht is, net als water en eventueel stroom (afhankelijk van de workshop). De rest wordt verzorgd: Mint & Puur neemt een leuk tafelkleed mee, zorgt voor gezellige en bijpassende versiering zeker als er iets te vieren is en er staat altijd iets lekkers op tafel. Workshops zijn te boeken vanaf zes personen.

Op locatie
Ben je alleen of met een kleinere groep dan is er de mogelijkheid om je op te geven voor een workshop op locatie. Onder het kopje ‘agenda’ op de website van Mint & Puur vind je de workshop data en locaties. Wil je een workshop combineren met bijvoorbeeld een high tea, lunch of diner? Dat kan ook, hiervoor werkt Mint & Puur samen met restaurant de Basis, een leuke en sfeervolle locatie aan de Walstraat in de binnenstad van Enschede.

De bus
De prachtige oldtimer Mercedes camperbus is ook als workshoplocatie te boeken tijdens evenementen. De bus gaat af en toe ook mee als workshopbus naar leuke markten en fairs waar ik dan mini workshops geef in en rondom de bus. Wil je een sneak peek van onze bus? Kijk dan op @puuropwielen.

Groepsgrootte
De workshops vinden plaats vanaf zes personen. Ben je met een grote groep (>15 personen) of heb je minder tijd dan de reguliere tijd, dan kan er altijd worden gekeken naar andere mogelijkheden.

De locatie

Mint & Puur