Een stijlvolle herenkledingzaak voor de stoere en modebewuste man.

Ronald Hazenhoff en Olav Kelder hebben in februari 2017 hun tweede herenkledingzaak geopend. NZA New Zealand Auckland is een herenkleding- en lifestylemerk met tientallen winkels in binnen- en buitenland. Het merk groeit in rap tempo, waardoor het tijd was om ook in Enschede open te gaan. NZA is een stoer lifestyle-merk voor de sportieve avontuurlijke man met oog voor fashion en voor detail.

Enschede Cadeaukaart

New Zealand Auckland is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – New Zealand Auckland Store Enschede

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Het "Liefs uit Enschede team" was op bezoek in de Haverstraatpassage bij NZA New Zealand Auckland Store Enschede Een stoer lifestyle-merk voor de sportieve man. Op de foto zien we de trotse eigenaar Olav Kelder. Hij heeft gekozen voor de Haverstraatpassage met veel mooie gerenoveerde panden en betaalbare huren. De allerliefsten voor Olav zijn Ronald en zijn blonde labrador Karel.

De locatie

New Zealand Auckland Store Enschede Haverstraatpassage 27 7511 EV Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek